Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

Le Creuset på rea

Le Creuset - En färgstark värld av högkvalitativa köksprodukter. Utforska vårt sortiment av eleganta grytor, stekpannor och mycket mer. Skapa kulinariska mästerverk med stil och hållbarhet. Upptäck nu!

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(91)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Le Creuset, det emaljerade gjutjärnet

År 1925 skapades den första prototypen som senare kom att bli Le Creuset. Grundarna var de två belgarna Armand Desaegher och Octave Aubeq, den ena expert på emaljering och den andra på gjutning. Hos Lounge by Zalando kan du shoppa från detta och andra populära märken till låga priser.

le_creuset_outlet_2_CM

Köp grytor och tillbehör från Le Creuset på rea

Le Creuset har gått från att vara en traditionell, brandgulfärgad gryta till att bli ett marknadsledande märke med mängder av olika grytor och köksredskap. Första färgen som idag är Le Creusets signaturfärg är den brandgula nyansen Volcanic som inspirerades av smält gjutjärn.

1958 fick Le Creusets gryta en ny design som kallades för Couqelle. Den skulle passa in till dåtidens minimalistiska design. Förutom olika modeller finns även olika färger att välja mellan. Varför inte satsa på en pigg, gul Le Creuset-gryta som lyser upp köket, eller en blå ugnsform för en härlig färgklick på middagsbordet? Förutom Le Creusets gjutjärn med emalj hittar du även non-stick stekpannor och stilrena pepparkvarnar. 

Le Creusets olika kollektioner gör matlagningen spännande

Le Creuset strävar alltid efter att bli bättre och du kan därför förvänta dig hög kvalitet. Förutom många olika köksredskap finns det även olika roliga kollektioner inspirerade av olika teman för att göra din matlagning lite extra spännande. När du väljer din Le Creuset-gryta är färgen viktig att tänka på då den kan hjälpa till att lyfta ditt kök.

Ett tips är att satsa på en och samma färg. Det går även bra att mixa och matcha men försök att inte ha mer än tre färger för att undvika att skapa ett rörigt intryck. Det kan vara bra att använda sig av komplementfärger eller utgå från ett särskilt färgtema. Till exempel kan den klassiska signaturfärgen Volcanic lyfta ett grått eller vitt kök. Har du redan mycket färg i inredningen kan du utgå från väggfärg, möbler eller andra saker du har hemma och matcha dem för ett genomgående tema.

le_creuset_outlet_3_CM

Skaffa kökstillbehör från Le Creuset i vår outlet

När du väl har valt din Le Creuset-gryta, stekpanna och ugnsform kan du med fördel matcha dem med något av alla tillbehör som finns att välja mellan. Välj matchande grytlappar, tänger och mycket mer. Något som även kan vara bra att investera i är rengöringsprodukter speciellt anpassade för Le Creuset. På så vis kan du förlänga livstiden på dina produkter.

Tänk alltid på att följa instruktionerna innan du börjar använda din produkt. Om du väljer att investera i Le Creuset-knivar är en fördel att även skaffa en knivslip för att alltid hålla dem skarpa och redo för nästa matlagning. 

Lounge by Zalando ger dig exklusiva förmåner

Lounge by Zalando är en online outlet där du först registrerar dig gratis för att kunna ta del av fantastiska erbjudanden med upp till 75% rabatt jämfört med det rekommenderade detaljhandelspriset av Le Creuset och andra toppvarumärken. Du har dessutom alltid rätt till fria returer och ett nyhetsbrev som informerar om olika flash-reor som erbjuds via Lounge by Zalando. Hos oss blir det roligare att shoppa dina favoritvaror.