Vi tillhör Zalando

Nya erbjudanden varje dag på Lounge by Zalando

Röhnisch på rea

Röhnisch, för dig som vill vara aktiv och trendig. Upptäck vårt sortiment av sportkläder och träningskläder för kvinnor. Från snygga träningsbyxor till bekväma sporttoppar, vi har allt du behöver för att se och känna dig fantastisk under träningen.

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(69)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Röhnisch skapat av kvinnor för kvinnor

Röhnisch är det svenska sportmodemärket som är skapat av en grupp kvinnor för kvinnor. Röhnisch var ett av de första märkena som uppmuntrade kvinnor att bli mer involverade och framgångsrika inom sportvärlden tack vare mer bekväma och välsittande kläder speciellt anpassade för kvinnor. Hos Lounge by Zalando kan du ta del av rabatterade erbjudanden på kläder från Röhnisch samt över 2500 andra varumärken.

rohnisch_outlet_2_CM

Röhnisch-kläder anpassade för din bekvämlighet

Något som får Röhnisch att sticka ut från mängden är just att kvinnor skapat kläderna vilket innebär att expertisen på kvinnokroppen är hög. Du hittar därför bland annat Infinite Flex som är en sportskollektion designad efter kvinnans hormonella cykel. Detta innebär att du hittar sportsbh:ar samt tights som kan justeras när magen svullnar pga PMS eller när brösten ändrar i storlek pga samma orsak. Dessutom finns graviditetskläder för den som behöver det. Om du är intresserad av paddel och tennis erbjuder Röhnisch smarta shorts, kjolar eller tights med bollfickor på rea som gör dig extra redo att ta hem match efter match. Kjolarna kommer med inbyggda kortare tights med bollfickor. Alla nederdelar samt ovandelar är självklart skapade för att ge dig bästa möjliga rörlighet när du sätter nya personliga rekord gång efter gång.

Upptäck Röhnisch på rea

Från att endast hitta sportkläder tillverkade främst för män till att ha många valmöjligheter har sportkläder för kvinnor kommit att öka i popularitet. Förutom att sportkläder är funktionella har Röhnisch försäkrat att du inte ska behöva offra stilen för att få vara bekväm, flexibel och stilren. Sportkläderna passar inte bara i din sportlokal men även till vardagens alla måsten. Du kan med fördel klä dig i ett par snygga tights och sport-bh, gärna i samma färg för en mer enhetlig look.

rohnisch_outlet_3_CM

Något som har ökat i popularitet är de kortare tigthsen som påminner en del till utseendet om de klassiska cykelbyxorna. Dessa har främst kommit att bli populära då de sitter på plats under aktivitetens gång samtidigt som de framhäver dina ben och tillåter de att andas.

Röhnisch har träningskläder som kommer i flera olika färger så att du enklare kan matcha och mixa för att skapa en unik outfit. Tigthsen kommer i olika skurningar från lägre i midjan till högre beroende på vad du föredrar. För kyligare dagar med mycket vind och regn är en jacka anpassad efter vädret skönt för att slippa rusket. För extra skydd är en jacka med huva att föredra. Idag hittar du kläder från storlek XS till 3XL som uppmuntrar dig att träna samtidigt som du är bekväm i dina kläder och din kropp. 

Bli medlem hos Lounge by Zalando och få tillgång till exklusiva erbjudanden

Att bli medlem hos Lounge by Zalando är lätt och kan enkelt du registrera dig helt gratis med din mejladress. Efter att du är registrerad har du möjlighet att shoppa bland flertalet välkända varumärken med upp till 75% jämfört med det rekommenderade detaljhandelpriset . Registrera dig helt gratis och logga in för att ta del av förmåner som:

  • Reor som innehåller allt från träningskläder till vardagsplagg och festkläder från över 2500 olika varumärken
  • Fria returer så att du kan prova dina Röhnisch kläder i lugn och ro hemma
  • 31 dagars öppetköp