Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

Crocs på rea

Crocs är det perfekta valet för både stil och komfort. Oavsett om du behöver stöd för fötterna på stranden eller ett trendigt tillskott till din outfit, har vi det du behöver. Upptäck vårt sortiment idag och hitta dina favoriter. Köp nu!

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(62)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Crocs på rea: bekväma Crocs för allsidiga skor

Belöna dina fötter med ett par ikoniska Crocs för sköna steg och en ikonisk silhuett. Dessa ultralätta skor har tagit världen med storm och ger dig en både bekväm och slitstark sko. Välj bland ett stort sortiment av färger och modeller för en funktionell stil. Gå med i medlemsklubben Lounge by Zalando för att få tillgång till outlet-priser på över 2 500 olika varumärken. Som medlem får du dagliga erbjudanden på nya och trendiga produkter.

crocs_outlet_2_CM

Rea på Foppatofflor - den internationella framgångssagan

Det amerikanska varumärket Crocs grundades 2002 och har sedan starten skapat en slags modern version av klassiska träskor. Denna moderna variant är gjord i gummi vilket gör skorna väldigt lätta och allsidiga. Skorna är kända i Sverige som Foppatofflor då hockeylegenden Peter Forsberg lanserade skorna till den svenska marknaden. Skorna har även blivit enormt populära världen över tack vare sin komfort.

Skorna skapades för att ta hänsyn till en modern livsstil med konceptet att skapa en funktionell och allsidig sko. Resultatet är ett par skor som är praktiska och bekväma och som går att använda till vardags i en mängd olika situationer. Skorna håller en bra kvalitet vilket ger en lång livslängd och därför utgör ett slitstarkt alternativ till skor.

De olika skorna från Crocs är gjorda i Croslite, ett gummimaterial som formar sig efter fötterna för ortopediskt stöd. Den mest populära skomodellen är gjord med hål på fotens ovandel för optimal ventilation. Crocs tillverkar även ett flertal accessoarer och tillbehör som solglasögon, knäskydd och väskor.

crocs_outlet_3_CM

Stort sortiment av Crocs-modeller i vår outlet

Den klassiska Crocs-modellen, och den ursprungliga modellen från varumärket, är en träskomodell med lufthål på fotens ovansida. Denna sko har en smidig slip in-modell som är lätt att ta på och av samtidigt som skon följer med i stegen och ger skön stötdämpning under dagen. Denna klassiska modell kommer i en mängd olika färger och mönster. Modellerna är i unisexstorlekar och här kan både stora och små hitta bekväma skor.

Crocs har även tagit fram flera alternativa modeller till sin klassiska sko. Du hittar till exempel slides med öppen tå i samma högteknologiska material som de klassiska modellerna, denna sko är perfekt till stranden eller poolen när du vill ha ett par öppna skor som enkelt går att glida in i. Du hittar även Crocs egna modell av en flip flop-sko. Dessa kommer med en tjock sula för extra höjd.

Crocs gör även skor för vinterhalvåret. Du hittar till exempel sköna, vadderade och värmande vinterskor som följer stilen av den klassiska Crocs-modellen. Du hittar även en version av den klassiska modellen som har stängd tå och ovandel utan ventilerande hål. Denna modell har blivit standard framförallt bland sjukvårdspersonal tack vare sin bekväma och säkra design.

Crocs "Jibbitz": roliga prydnader för alla åldrar

En av de många tillbehör som Crocs skapar är så kallade Jibbitz, dessa är prydnader som är gjorda för att individualisera dina Crocs. Jibbitz fästs enkelt i hålen på den klassiska modellens ovansida och kommer i en mängd olika design och karaktärer.

Gå med i Lounge by Zalando för att få tillgång till dagliga erbjudanden och outletpriser på nya produkter. Hos Lounge by Zalando hittar du dagliga erbjudanden och reor på trendiga kläder och skor med upp till 75% rabatt jämfört med det rekommenderade cirkapriset. Det är helt gratis att skapa ett konto hos Lounge by Zalando och här kan du fynda skor för både sommar och vinter tillsammans med en mängd andra kampanjer på både kläder och accessoarer. Med Lounge by Zalando får du alltid gratis retur och öppet köp så du kan i lugn och ro prova ut dina shoppingfynd hemma. Här är några av de fördelar du får som medlem:

  • Gratis medlemskap och tillgång till unika erbjudanden när du registrerar dig med din e-postadress.
  • Upp till 31 dagars öppet köp och alltid gratis returer – shoppa på dina villkor.
  • Rea på produkter från fler än 2 500 populära varumärken för alla modeälskare.