Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

Saucony på rea

Saucony, för dig som vill springa med stil. Utforska vårt sortiment av trendiga och bekväma löparskor, perfekta för både träning och vardag. Ta steget mot din bästa prestation idag!

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(91)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Saucony skor för alla målinriktade löpare

Saucony är skomärket som har allt en löpare kan önska sig när det gäller löparskor. Hos oss på Lounge by Zalando kan du fynda deras populära skor till väldigt förmånliga priser. Som medlem i vår online outlet kan du klicka hem eftertraktade varor från stora varumärken och utnyttja våra unika rabatter.

saucony_outlet_2_CM

Saucony sneakers – innovativa löparskor att lita på

Saucony grundades i Pennsylvania i USA redan 1898 och har med det sagt en lång historia av produktion av skor och sneakers, och framför allt löparskor. Sedan många år tillbaka har de utvecklat innovativa löparskor till några av de främsta löparna i världen. Idag är de ett etablerat märke för alla som vill satsa lite extra på sin löpning. Hos Lounge by Zalando hittar du varumärkets mest populära modeller, allt från Saucony Endorphin Speed, Saucony Kinvara och Saucony Triumph. Missa heller inte varumärkets skor som går under namnen Ride, Guide och Peregrine. Välkommen in och shoppa dina favoriter på rea! Som medlem i Lounge By Zalando får du ta del av exklusiva rabatter och erbjudanden som uppdateras varje dag.

Upptäck Saucony Endorphin Speed och prestera på topp

En av varumärkets mest populära skor är Saucony Endorphin Speed som finns i ett antal olika variationer. Det som dessa löparskor har gemensamt är att de är lätta att bära, ger maximal stötdämpning och är slitstarka. SPEEDROLL-teknologin gör att man får en framåtdrivande och rullande känsla när man springer, som en trampolineffekt. På så sätt känns löpningen både lättare och snabbare. Här får du riktigt bra förutsättningar för att utveckla din löpning. Dessa skor är helt enkelt perfekta för dig som vill springa snabbt och lätt, oavsett om du tränar löpning eller tävlar. Med en mellansula i PWRRUN PB får du maximal stötdämpning och energiåtgivning i varje steg.

saucony_outlet_3_CM

Få en fartfylld känsla med Saucony Kinvara

Saucony Kinvara är skon för dig som vill ha en smidig och lätt löparsko. Denna skomodell finns i olika versioner och färger och samtliga ger dig en härligt fartfylld löpupplevelse. Oavsett hur lång sträcka du ska springa eller hur högt tempo du vill köra på så har Saucony skor för dig. Med dessa högteknologiska löparskor får du responsiv stötdämpning, stabilitet och lätthet. FORMFIT-konstruktionen gör att du får en omslutande och behaglig passform runt foten. Hos oss på Lounge by Zalando hittar du löparskor för både vardagsmotionärer och löpareliten.

Fynda Saucony löparskor för dam och herr på rea

De flesta löpare är överens om att skorna är en av de viktigaste delarna av träningsutrustningen. Unna dig ett par innovativa löparskor från Saucony och få alla förutsättningar du behöver för att ta dig långt. Registrera dig hos Lounge by Zalando för att shoppa produkter från Saucony och andra kända varumärken till extra bra priser. Att bli medlem är helt gratis och som medlem får du ta del av exklusiva rabatter på upp till 75% * jämfört med det rekommenderade detaljhandelspriset på populära varor från kända varumärken. Dessa erbjudanden uppdateras dagligen. Dessutom ingår fria returer om du av någon anledning skulle ångra ditt köp.