Vi tillhör Zalando

Nya erbjudanden varje dag på Lounge by Zalando

Won Hundred på rea

Won Hundred - stilsäkert mode och livsstil för dig som vill sticka ut. Här hittar du unika kläder och accessoarer som passar din personlighet perfekt. Utforska våra trendiga och hållbara plagg idag och hitta din egen stil.

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(91)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Exklusiv Won Hundred-outlet med oslagbara priser

Upptäck Won Hundreds utbud av jeans, toppar, kjolar och ytterplagg i vår medlemsantalet. När du går med i Lounge by Zalando, får du exklusiv tillgång till våra reakampanjer på Won Hundreds kollektioner och andra Skandinaviska modemärken. Efter en enkel registrering här online, kan du shoppa hundratals varor med exklusiva medlemsrabatter och erbjudanden.

wonhundred_outlet_2_CM

I Lounge by Zalandos Won Hundred-outlet hittar du trendig design av oklanderlig kvalitet

Ända sedan starten 2004, har danska Won Hundred designat egensinniga plagg för alla modekonnässörer som inte är rädda att sticka ut och som vill använda klädesplagg för att uttrycka sin egen, individuella stil. Men kollektionerna handlar inte bara om estetisk innovation. Företaget har också basplagg av hög kvalitet i sortimentet. På det viset är modemärket i allra högsta grad relevanta för en bred kundkrets. När du registrerar dig hos oss på Lounge by Zalando, får du tillgång till vårt bästa utbud av varumärkets mest populära kreationer. Alltid till låga outletpriser!

Jeans och denimkläder: Won Hundreds största kategori

Den som botaniserar bland Won Hundreds kollektioner, kommer snabbt att upptäcka en sak: företaget älskar denim i alla former. Utbudet är stort och består av så mycket mer än några enstaka jeansmodeller, som många gånger är fallet hos andra klädmärken. Här finns en modell som passar alla, oavsett om du är plus size, har smal midja eller ingen midja alls. Både low cut-modeller och jeans med riktigt hög midja, finns med i utbudet.

Denimtvättarna är även de många. Spännande, stentvättade varianter blandas med mörka, obehandlade tyger i olika tjocklekar. Även den svarta denimen finns i många utföranden och du kan hitta blekta, svarta jeans likväl som rå, svart denim. Won Hundred har också mer än bara jeans i sina kollektioner. Varumärket har ett stort sortiment av jeansjackor och det är alltid lika roligt att se vilka nyheter de lanserar inför en ny säsong.

wonhundred_outlet_3_CM

Blusar och skjortor i minimalistiskt snitt

I designen av skjortor och tunnare blusar, syns det Skandinaviska arvet tydligt. Här är det ett sparsmakat uttryck som gäller. De överdimensionerade skjortorna med stora fickor, har ett enkelt snitt med en androgyn silhuett, en stil som känns igen från många Nordiska modemärken idag.

Letar du efter en strikt skjorta att ha på jobbet eller vid andra tillfällen där du behöver vara mer konservativt klädd, finns det några riktigt bra alternativ. Om du tycker om det riktigt enkla snittet utan onödiga detaljer och med en minimal ståkrage, finns det väldigt vackra skjortor i just det utförandet.

Eftersom företaget satsar mycket på plagg i denimtyg, finns förstås här ett antal snygga jeansskjortor. Enkelt designade varianter i mörk denim som ger ett modernt, för att inte säga nästan futuristiskt intryckt, samsas med klassiska, stentvättade jeansskjortor i olika kulörer à la amerikansk cowboystil.

Sköna, stickade tröjor att värma dig i under kalla dagar

Stickade tröjor är en annan kategori där Won Hundred gör intryck. Att ha en riktigt skön, stickad tröja att plocka fram när det blir kyligare ute, är ovärderligt för många av oss. Kan vi fortfarande känna oss uppklädda i de värmande plaggen, desto bättre.

Won Hundreds formgivare har designat en kollektion med stickade tröjor och koftor i silhuetter som är mer spännande än den vanliga lite småtrista, stickade vardagströjan. Här hittar du modeller i både randigt och enfärgat, med långa muddar och puffärmar. De är perfekta att kombinera med en jeansjacka inför en promenad eller använda en vacker, solig höstdag som ett snyggt plagg att kombinera med ett par enkla jeans.

T-shirts som kompletterar jeansutbudet

För den som vill kombinera favoritjeansen med en fräsch t-shirt, hittar säkerligen något som matchar i klädmärkets sortiment. Både klassiska modeller och figursydda varianter med holkärm finns. Alla är perfekta att kombinera med en kofta eller jeansjacka.

Designen av topparna skiljer sig en del från det övrigt mer minimalistiska utbudet. Här släpper varumärket loss och tar sig an spännande mönster och vågade färgkombinationer. Vi förstår definitivt tanken här, eftersom de färgglada kreationerna passar perfekt till varumärkets kollektioner av jeans.

Vi hos Lounge by Zalando erbjuder våra medlemmar exklusiva erbjudanden som inte kan hittas någon annanstans. I Won Hundreds outlet hittar du varumärkets kollektioner till rabatterade priser, ibland med så mycket som upp till 75%*. När du ansluter dig till oss, skickar vi dig även personligt utvalda tips på märkeskläder och accessoarer som vi tror att att du kommer att tycka om. Vi fyller regelbundet på vår outlet med nya, spännande kampanjer där du kan fynda våra mest exklusiva lyxmärken. Så missa inte tillfället och registrera dig här online redan idag!