Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

Kaffe på rea

Känn friheten och elegansen med Kaffe - Märket som levererar mjuk, sofistikerad design för dagens kvinna. Varje söm är omsorgsfullt placerad för att framhäva din figur. Utforska Lounge by Zalandos sortiment för prisvärda alternativ!

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(74)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Med mode från Kaffe kan du känna dig fri och elegant

Kaffe är ett märke som kännetecknas av sin mjuka, eleganta design där varje söm sitter på precis rätt ställe för att ge dig en smickrande silhuett. Materialvalen känns lyxiga men är ändå slitstarka nog att användas till vardags. I vår outlet hos Lounge by Zalando blir det både billigare och roligare att uppdatera garderoben.

kaffe_outlet_2_CM

Upptäck Kaffe i vår outlet och bli den bästa versionen av dig själv

Kaffes filosofi är viktig men enkel – det ska vara lätt för dig att bli ditt allra bästa jag. Deras plagg är lättburna och lättmatchade och ofta finns de tillgängliga i ett flertal olika färger. På det viset kan du välja en färg som passar det du redan har i garderoben när du hittar en modell du gillar. Det är ingen överraskning att det här varumärket är danskt, för det bär spår av det världsberömda danska designarvet där allting känns klassiskt men ingenting känns förutsägbart.

Om du gillar mönstrade tunikor och klänningar är det här märket för dig, men det finns också fina plagg i olika monokroma skalor för de dagar du känner för en enkel look. Deras kollektioner inbjuder till lekfullhet, och om du vill kan du mixa och matcha olika mönster och färger för att skapa en helt unik outfit som ingen annan har. Med deras kläder blir det en fröjd att öppna garderoben varje morgon för att välja vad du ska ha på dig. Särskilt klänningarna gör det enkelt att välja outfit. Det enda du behöver göra är att välja en klänning och sedan stajla den med matchande accessoarer. Glöm inte att bli medlem i vår exklusiva kundklubb för att få uppdateringar när du kan köpa Kaffe på rea.

kaffe_outlet_3_CM

Klassisk design med en twist på rea

Latte, cappuccino, americano… Precis som drycken har varumärket Kaffe inte bara en form utan erbjuder olika alternativ beroende på vad du känner för just idag. Vissa dagar vill du kanske njuta av din ledighet i en stormönstrad, bohemisk klänning insvept i den mysigaste koftan du någonsin ägt. Andra dagar är det dags att visa framfötterna på kontoret i en tidlös kavaj och pennkjol. Oavsett vad dagen bjuder på har det här varumärket alternativ som känns helt rätt. Välj själv om du vill satsa på klara, starka färger som boostar dina energinivåer eller mjuka, neutrala toner som bidrar till avstressning och lugn. Eller varför inte kombinera de två för en intressant look full av kontraster?

Välkommen till Lounge by Zalando – shoppingäventyret väntar

Hos Lounge by Zalando finns det alltid något nytt att upptäcka, och när du är medlem i vår kundklubb kan du shoppa produkter från dina favoritmärken med upp till 75% rabatt på det rekommenderade priset. Vi har hela tiden nya kampanjer och mejlar dig nyheter regelbundet. Det enda du behöver göra är att skapa ett gratis konto. Förutom våra låga priser får du fler förmåner som medlem, till exempel fria returer och personliga rabattkoder. Här är några av de förmåner du får som medlem:

  • Shoppa både nya och gamla favoriter bland över 2500 olika varumärken.
  • Gratis att skapa ett konto och bli medlem för att få tillgång till bland annat kampanjer med Kaffe-kläder.
  • Enkelt och gratis att returnera det du inte älskar eller som inte passar så att du kan prova dina Kaffe-kläder hemma.
  • 50 miljoner modeälskare litar redan på oss. Bli en av dem och få tillgång till exklusiva kampanjer.
  • Spara pengar och få upp till 75%* rabatt när du shoppar.