Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

Makia på rea

Makia - Stil och hållbarhet förenas i vårt sortiment av kläder och accessoarer. Från snygga tröjor till trendiga jackor, hitta din perfekta stil hos oss. Upptäck vårt utbud idag och shoppa nu!

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(74)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Mode från finska Makia till outletpriser hos Lounge by Zalando

I vår Makia-outlet online hittar du ett brett utbud från det finska modemärkets minimalistiska och moderna kollektioner. Företaget representerar en klassisk, skandinavisk och elegant design för alla som älskar urbant och androgynt mode. Som medlem i vår shoppingklubb, får du exklusiv tillgång till vår outlet med Makias plagg.

makia_outlet_2_CM

Exklusiva erbjudanden hos Lounge by Zalandos Makia-outlet

Många förknippar Makia med tidlösa basplagg, i kombination med moderna, skulpturala linjer. I deras sortiment hittar du välskräddade, eleganta och stilrena byxor samt löst sittande klänningar och kjolar. Passform och kvalitet är honnörsorden i Makias design. Plaggens stil passerar elegant generationsgränserna och här hittar du verkligen plagg som fungerar för alla åldrar. Det gemensamma signumet för alla användare, är ett intresse för stilrena silhuetter utan onödiga detaljer. Hos oss på Lounge by Zalando, kan du handla Makias plagg till rabatterade priser som är svårslagna.

Stilrena skjortor med androgyn elegans

Makias sortiment passar alla som vill ha en elegant look på jobbet, likväl som på fritiden. Du hittar funktionella skjortor med bekväm passform. Deras utbud med stilrena basplagg som skjortor och blusar är stort och det är inte svårt att hitta en modell som passar för varje tillfälle. Skjortorna kan kombineras med en blazer eller bara ett par enkla jeans. Variationerna skapas med Makias förmåga att kombinera olika material på ett spännande och diskret sätt.

Att klara den här balansgången mellan design och material är definitivt en av deras styrkor. Få företag klarar att designa spännande plagg med så små medel som de gör. Den diskreta lilla loggan placeras på ett iögonfallande ställe, eller så sticker formgivningen på fickorna ut i helheten i plagget i övrigt. Just det här tillvägagångssättet är ett signum för Makias formgivning och de har verkligen tagit enkelheten i skandinavisk design till sin spets.

Hoodies och sweatshirts som vill ge samma förutsättningar för alla

Makias kläder handlar, precis som hos många andra skandinaviska modeskapare, ofta om jämställdhet. Det finns inte en så jättestor skillnad mellan herr och damkollektionerna. Makia vill att kvinnor, likväl som män, ska kunna få klä sig enkelt och stilrent. De neutrala tröjorna för kvinnor och män är ett typiskt sådant exempel. Här finns inget mjukt, blommigt eller speciellt feminint i damutbudet, utan alla plagg passar både på dam- och herravdelningen.

Det är i kategorin hoodies och sweatshirt som företaget även tar ut svängarna mer och visar på både konstnärlig frihet och humor. Plaggen har har inte sällan roliga tryck med intelligenta slogans eller memes.

Makias grundare vill också visa uppskattning och respekt för sitt finska, konstnärliga arv och de använder sig bland annat av motiv från historiska, finska konstnärer. 1800-talskonstnären Ferdinand von Wright är ett sådant exempel. På det viset blir tröjorna också en hyllning till kulturhistorien i formgivarnas hemland.

makia_outlet_3_CM

Kappor och jackor för den urbana looken

Vi vill påstå att Makias ytterplagg alltid bör omnämnas när när varumärket kommer på tal. Här är det långsiktighet som gäller och företaget vill att jackor och kappor ska kunna användas flera säsonger i rad. Stilen är tidlös och både trendig och elegant på samma gång. I kappornas formgivning möts både gammalt och nytt, vilket ger en känsla av vintage, trots att det är uppenbart att det här är ett nytt och modernt slag. Balansgången här är otrolig att känslig, men det lyckas Makias designers med på ett utmärkt sätt.

Med jackorna visar de verkligen att de har en oöverträffad känsla för design och stil. Makias förmåga att designa plagg som sitter bra på både kvinnor och män i olika ålderskategorier är verkligen en utmaning, men detta klarar de med bravud. Vi vill påstå att att en höst- eller vinterkappa från Makia är ett måste för alla modemedvetna kvinnor och män som älskar minimalistiska plagg, med en liten touch av vintage.

Vädermässigt är Finland ett land som sätter sina medborgare på hårda prov och det har också gjort att Makias plagg verkligen håller för alla väder. De mycket högkvalitativa materialen på ytterplaggen förbättras och granskas ständigt. De är både vind- och vattenavvisande och dessutom lättvättade. Även det här bidrar förstås till att plaggen är otroligt praktiska och kan användas säsong efter säsong.

För dig som älskar skandinavisk formgivning med dess intrikata, minimalistiska design och diskreta lekfullhet, är Lounge by Zalando det rätta stället. I vår online outlet hittar du Makias kollektioner och många andra Skandinaviska märken. Här kan du shoppa plagg med den tidlösa elegans som dessa märken representerar. Dessutom till kraftigt nedsatta priser. Många av våra plagg har rea på upp till 75%*! När du registrerar dig i vår privata shoppingklubb online, kommer du att få tillgång till hela vår katalog med rabatterade designermärken.