Vi tillhör Zalando

Upp till -55%* på Lounge by Zalando

Skagen på rea

Förnya din look med Skagens klockor och smycken från vår outlet. Bli medlem för exklusiva kampanjer och tidlös stil.

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(74)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Komplettera din garderob med lyxiga klockor och smycken från Skagen-outlet

Om du älskar exklusiva smycken och klockor, ska du inte missa vår Skagen-outlet! Hos Lounge by Zalando hittar du Skagens förnämliga och högkvalitativa kollektioner, till en bråkdel av ursprungspriset. Det här och mycket annat får du ta del av, efter att du registrerat dig som medlem i vår klubb. Så registrera dig redan idag och få tillgång till alla våra kampanjer på lyxmärken.

skagen_outlet_2_CM

Upptäck smyckestillverkaren Skagens accessoarer till kraftigt reducerade priser i vår outlet online

Hos Skagen står elegant formgivning och ett öga för detaljer i fokus. Kundernas smak och stil utgör grunden i företagets formgivning och det är säkerligen även en av nycklarna till deras exceptionella framgångar. I vår Skagen outlet hittar du ett brett utbud av deras sortiment och vi erbjuder våra klubbmedlemmar Skagens klockor och smycken, till generöst nedsatta priser. Allt du behöver göra för att bli medlem i vår outlet, är att registrera dig här på sidan redan idag.

Klockor med unika detaljer i tidlös design

Designmärket Skagens namn är mycket mer än en association till en pittoresk sommarstad vid Danmarks kust. Inspirationen till formgivningen av klockor och smycken, hämtas till största delen från den lilla ortens färger och folkliv. Ortens omgivningar symboliserar en oändlig horisont, där himmel och hav möts i ljusblått och turkost. Namnet representerar också pastellfärgade byggnader i lekfulla kombinationer. Allt det här återspeglar klockornas design.

Det mycket omfattande utbudet gör att du kan hitta en passande klocka till varje givet tillfälle. Samtidigt genomsyras alla klockmodeller av en sofistikerad och exklusiv stil som gör att du alltid känner dig uppklädd, när du bär en av Skagens klockor på handleden. Trots det här har alla klockmodeller ett unikt uttryck som definitivt skiljer dem från varandra. En klocka är ju förstås också något mycket mer än bara en snygg accessoar. Den fyller också en viktig funktion och håller dig ajour med dagens uppgifter. En armbandsklocka är helt enkelt ett effektivt hjälpmedel i vardagen.

Varumärket har även ett stort miljöintresse och lägger ner mycket tid och kraft på att hitta innovativa lösningar som bidrar till en hållbar produktion av klockor. Inte minst är deras ambition att tillverka klockor som kommer att hålla länge.

skagen_outlet 3_CM

Örhängen som utstrålar chic elegans

Ofta är örhängen det enklaste sättet att göra en vardagsoutfit mer intressant. Några enkla smycken kan verkligen få dig att känna dig uppklädd, utan att du lagt ner extremt mycket tid i övrigt, på din klädsel för dagen. Accessoarer som örhängen och andra smycken är därför en viktig detalj och att ha många alternativ att variera mellan, gör vardagen så mycket roligare. Dessutom är det ofta örhängen och smycken som blir den viktigaste detaljen i en festklädsel.

Skagens kollektion med örhängen inkluderar ofta material som är inspirerade av ortens omkringliggande landskap, där havet är ständigt närvarande. Onyx och kristaller, kombinerat med silver och guld, skapar en sofistikerad och tidlös, men samtidigt modern twist. Det här är smycken som kompletterar din stil, utan att ta över eller dominera den.

Du hittar garanterat någonting både för vardagsanvändning, likväl som exklusiva exemplar för högtidliga och festliga tillfällen. Kollektionen är stor, så det finns massor att upptäcka och något för alla!

Halsband med inspiration från Skagens arkitektur och kustlinje

Halsbandskollektionen är en kategori där företagets rötter är särskilt framträdande i formgivningen. Här är det den enkla, men smått magiska balansen mellan sandstränder, hav och himmel som sätter tonläget. Lätta, stilrent designade kedjor kombineras med asymmetriskt, naturligt havsglas som samlats in från den danska kusten. Infattade pärlor i kombination med spännande och intressanta kedjeformationer, skapar halsband som ger ett oförglömligt intryck.

Många som en gång börjar använda sig av Skagens design, vill helt enkelt inte bära några andra smycken. De är perfekta för den medvetna, moderna kvinnan som ständigt är på språng och behöver kläder och accessoarer som passar in i livsstilen, utan att för den sakens skull göra avkall på stil och elegans.

Den kombinationen är det som Skagens formgivare är bäst på att skapa. Halsbanden är också perfekta gåvor till en familjemedlem, partner eller kär vän och blir säkerligen ett uppskattat minne som bärs livet igenom.

Ringar som gör helheten i din outfit komplett

Ibland kan en mycket liten detalj vara avgörande för hela klädselns framtoning. Ringen är just en sådan underbar liten detalj som tillåter dig att ta ut svängarna på ett enkelt sätt. Här finns enkla ringar med stora stenar i stilfull retrodesign som definitivt blir en av blickpunkterna i helheten. För dig som älskar att bära många men mindre ringar, finns också ett elegant och stilfullt utbud att ta del av.

För många är ringen en oumbärlig accessoar som det knappt går att leva utan. Den som älskar ringar känner sig oftast väldigt naken, utan några vackra smycken på händerna. Skagens damringar är definitivt något utöver det vanliga och här finns mycket att upptäcka för ringälskaren. Spännande materialblandningar som pärlor, silver, guld och rostfritt stål skapar en alldeles unik design som sätter en personlig prägel på vilken outfit som helst. Många av ringarna är perfekta som komplement till kollektionerna med örhängen och halsband.

Om du älskar Skagens klockor och smycken, ska du inte missa tillfället att registrera dig som medlem i vår online shoppingklubb. Här kommer du att få ta del av fantastiska erbjudanden från Skagen och dina andra favoritdesigners. Allt till reapriser på upp till hela 75%*! Du registrerar dig enkelt direkt här på hemsidan och efter några minuter har du ditt första, exklusiva erbjudande i din inkorg.