Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

Pieces på rea

Välj bland vårt fantastiska sortiment av PIECES. Hitta din perfekta stil och uttryck dig själv med våra trendiga plagg och accessoarer. Sätt din egen prägel och skapa unika outfits som passar just dig. Utforska nu!

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(83)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Upptäck PIECES kläder för en ny trendig outfit

Det danska klädesmärket PIECES startade som ett klädesföretag inriktat på självständiga kvinnor som gillar att skapa lekfulla men kraftfulla outfits. Idag hittar du även barnkläder och graviditetskläder som du kan använda under dina havande månader. Kläder är alltid ett med modet så att du kan klä dig fint alla dagar i veckan.

Gå med i Lounge by Zalando för att få tillgång till erbjudanden och reor på trendiga kläder.

pieces outlet 2 CM

Klä dig i PIECES klänningar året runt

PIECES klänningar kommer i olika modeller allt från kortare till längre maxiklänningar beroende på vilken klänning du tycker passar din kropp. Om du vill sticka ut från mängden kan du glädjas åt alla olika mönster, från leopard, blommor till andra häftiga grafiska tryck. Om du hellre kör på något mer enkelt finns klänningar i flera olika färger. För de kyligare månaderna hittar du trendiga stickade klänningar som inte bara är snygga men som också håller dig varm. För sommarmånaderna kan en klänning i bomull, lin eller viskos vara skönt för att hålla dig sval i värmen. 

PIECES-kläder går att variera

Förutom klänningar kan ett par snygga jeans passa tillsammans med en snygg blus för en festligare tillställning. PIECES jeans kommer som längre eller kortare modeller och är skurna olika i midjan beroende på om du trivs i lägre eller högre jeans. Ett par jeans med hög midja kan vara snygga tillsammans med en crop top medan ett par lägre skurna passar bra med PIECES t-shirts. PIECES t-shirts kommer i längre och kortare modeller och en längre modell kan vara skönt om du vill låta kroppen andas lite. Med en längre modell kan du även styla den genom att knyta den på framsidan eller stoppa in i framsidan av jeansen för en mer avslappnad look. T-shirtarna kommer i olika färger och med olika tryck så att du kan välja något som reflekterar din unika stil.

pieces outlet 3 CM

Accessoarerna gör skillnaden på din outfit

Något som blivit populärt de senaste åren är de utsvängda jeansen som i princip passar till allt. Skinny jeans är ett annat par som aldrig verkar gå ur tiden, dock finns även andra modeller såsom mom jeans och mycket mer. Om du inte gillar materialet i jeans är PIECES byxor att föredra istället. PIECES byxor kommer precis som jeansen i flera olika modeller och i detta fallet även i olika material. Ett par chinos passar perfekt till en snygg kavaj, gärna i samma färg om du vill ha en mer business look som passar både på jobbet men även på fest. Du kan enkelt styla upp byxorna och kavajen med snygga accessoarer och en snygg crop top eller annan snygg blus. Glöm inte att satsa på ett par skor som går väl ihop med hela outfiten, svarta skor är inte alltid det säkra kortet så experimentera gärna. 

Lounge by Zalando ger dig outlet-priser på mode

Om du passar på att bli medlem gratis hos Lounge by Zalando har du alltid tillgång till en exklusiv outlet med rea upp till 75%* på välkända varumärken som bland annat PIECES. Användaren måste först registrera sig för att se erbjudanden och kampanjer.

  • Skapa ett konto gratis så att du blir inbjuden till exklusiva reor med PIECES-produkter
  • Få dagliga erbjudanden och rabatter på en mängd designerplagg från över 2500 olika varumärken
  • Prova dina PIECES plagg i lugn och ro hemma med 31 dagars öppet köp