Vi tillhör Zalando

Nya erbjudanden varje dag på Lounge by Zalando

ASICS på rea

Asics. Den perfekta kombinationen av stil och komfort. Upptäck vårt breda utbud av snygga och funktionella kläder och skor för din aktiva livsstil. Hitta din perfekta passform idag och ta klivet mot en hälsosam och trendig framtid.

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(91)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Asics-rea med svårslagna priser hos Lounge by Zalando

ASICS är en av marknadens största experter på träningsutrustning och i vår outlet online kan du fynda deras produkter, ibland med rea på upp till hela 75%*. Registrera dig i vår medlems-outlet redan idag och ta del av vårt utbud med oslagbara priser!

asics_outlet_2_CM

Moderiktiga sneakers och träningskläder på rea i vår Asics-outlet

Det japanska skomärket ASICS har sina anor ända tillbaka till 40-talet. De allra första skorna de tillverkade var en basketsko och på den här tiden ansågs just basketskor vara det svåraste en skotillverkare kunde konstruera. Företagsgrundaren Kihachiro Onitsuka konstaterade att om de ror iland ett sådant projekt kommer de att kunna tillverka vilka skor som helst i framtiden. Det utgjorde alltså startskottet för det som idag är ett av de världsledande företagen för design och produktion av högkvalitativa sneakers och träningsskor i olika kategorier.

Varumärket är specialiserat på skor för flera olika typer av bollsporter, däribland volleyboll och tennis. Men numera har de också flera kategorier i sortimentet och de tillverkar även avancerade träningskläder för både racketsporter och löpning. De har dessutom accessoarer i utbudet och om du är på jakt efter smarta gym- eller padelväskor är det här du ska leta. De utvecklar och tillverkar även löparstrumpor som är mycket populära och som används av fritidsmotionärer likväl som professionella elitidrottare. Strumporna är framtagna med en andasfunktion som bidrar till att fötterna hålls torra och vältempererade, även under extrem fysisk aktivitet.

Löparskor på Asics-rea hos Lounge by Zalando

Det konstanta arbetet med att decennium efter decennium skapa löparskor som ger användaren överlägsen komfort, oavsett distans och intensitet, har givit dem en entusiastisk skara användare som uteslutande väljer deras skor när det är dags att köpa nya.

Skotillverkaren är också väl medveten om att kvinnor och män har olika förutsättningar för att prestera på topp och därför har de också utvecklat skorna på olika sätt för dam och herr. Damskorna har en smalare form och är generellt också lättare i vikt. Allt för att matcha kvinnors muskel- och skelettstruktur. Män väger ofta mer och därför har ASICS tagit fram löparskor för herrar som ger extra stöd för anklarna och som därmed blir skonsammare för höfterna. Gemensamt för alla skor är dock deras unika silikonformula, vilket ger skorna exceptionell stötdämpning och de bästa förutsättningarna för att klara både långa och korta turer i motionsspåret.

asics_outlet_3_CM

Skor för padel och tennis i vår Asics-outlet

Paddel har tagit Sverige med storm och om du är en av dem som älskar sporten kan vi varmt rekommendera ASICS padelskor. De är konstruerade för att ge dig ett effektivt stöd så att din kropp klarar av de stora påfrestningar på fötter, knän och höfter som sporten för med sig. Med padelskorna kan du istället fokusera helt och hållet på spelet och samtidigt veta att skorna klarar av de stötar som hopp och snabba vändningar innebär. Alla padelskor är dessutom tillverkade i material som andas och som håller din fot torr och komfortabel, set efter set.

Även när det gäller tennis är bra skor det mest relevanta för prestationen. Det är särskilt viktigt att tennisskor stödjer foten på ett korrekt sätt, eftersom spelaren rör sig över ett relativt stort område i ett högt tempo med snabba inbromsningar och tvära svängar. ASICS tennisskor har ett slags har inbyggda, stödjande strumpor som bidrar till deras överlägsna bekvämlighet och support för hela foten. Varumärkets erfarna formgivare har med andra ord inga problem att klara de utmaningar som tillverkaren har med skor som det här.

ASICS tennisskor används därför av elitspelare och miljontals tennisentusiaster över världen över. De är berömda för sin överlägsna teknologi som ger de bästa förutsättningarna för en spelare att briljera på planen. Dessutom har skorna ögonfallande och genomtänkt design. Det här är verkligen tennisskor för alla som älskar att uttrycka sin personlighet, även ute på planen. Men vi ska inte förbise det faktum att snygga tennisskor också ger dig ett självförtroende som får dig att prestera extra bra på matcherna. I vår outlet är det alltid ASICS-rea och du har möjlighet att klicka hem dina favoritskor till en bråkdel av ursprungspriset.

Asics-rea för alla som älskar att träningskläder

Outdoor-trenden har aldrig varit större än nu. Många har provat på både vandring och löpning och blivit bitna av de härliga och enkla motionsformerna. ASICS har flera kollektioner med fantastiska löparbyxor och allvädersjackor som är perfekta både på löparrundan och helgens powerwalk. Här kan du välja diskreta löpartights i många modeller eller varför inte en färgglad jacka som drar blickarna till sig i motionsspåret.

Bli medlem i vår Asics-outlet och fynda träningsoutfits på rea

Hos Lounge by Zalando kan du som medlem fynda träningskläder och skor från internationella sportvarumärken. Du får personligt utvalda shoppingtips direkt i din inkorg och kan dagligen ta del av alla nya kampanjer vi lanserar.