Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

Craft på rea

Det svenska varumärket Craft är känt för sina funktionella kläder, skor och tillbehör som passar både atleter och sportentusiaster. Utforska deras sortiment hos Lounge by Zalando och dra nytta av exklusiva erbjudanden på träningskläder till outlet-priser.

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(91)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Funktionella träningskläder från Craft

Det svenska varumärket Craft är ett av de mest funktionella varumärkena du kan hitta när det kommer till mode. Varumärket är känt för att skapa kläder, skor och accessoarer för en aktiv livsstil både för atleter och för sportintresserade.

Gå med i Lounge by Zalando för exklusiva erbjudanden på träningskläder till outlet-priser.

craft_outlet_1_CM

Craft skor för träning och terräng

I det stora sortimentet av skor från detta varumärke hittar du både skor passande för terrängsporter och löparskor som låter dig prestera på topp under träningen. Bland terrängskorna hittar du till exempel tåliga löparskor som ger dig maximalt med fäste när du tränar i terräng. En vattenavstötande yta håller fötterna torra medan nylontextil gör att du slipper bli svettig i skorna. Du hittar även löparskor som passar för löpband eller löpbanan. Dessa skor är lättare då de inte behöver samma stabila och greppande yttersula, men ger dig samtidigt ordentligt med stötdämpning under träningen.

Bland skorna kan du även hitta sköna promenadskor som låter dig hålla dig på fötterna under långa promenader eller under vandringar. Med högt skaft får du både extra stöd för ankeln under långa vandringar och värme och skydd från kalla vindar under vintermånaderna.

Crafts kläder för alla säsonger

Här hittar du plagg som är funktionella och anpassade efter en aktiv livsstil, oavsett om det är träningskläder eller vardagskläder som du är ute efter. I vår outlet kan du hitta erbjudanden på allt från kläder till skor för olika användningsområden. Varumärket har dessutom både herrkläder, damkläder och plagg för barn.

Med varumärkets olika kollektioner kan du behålla en aktiv livsstil året om. Här hittar du bland annat supertunna och lätta sportoppar för både herrar och damer som håller dig sval även under svettiga träningspass. Med funktionella material får du plagg som andas och håller dig torr och sval. Bland annat hittar du tights och shorts i sortimentet.

craft_outlet_2_CM

Du hittar även flera värmande produkter i sortimentet. Bland annat Crafts underställ för barn, en populär produkt som håller barnen varma och glada under vintersporter och lekar i snön. Du hittar även accessoarer i vuxenstorlekar som sömlösa benvärmare, perfekta för ett extra värmande lager som fortfarande är tunt och inte tar plats under träningskläderna. Andra användbara accessoarer är bland annat mössor och handskar.

Sortimentet av kläder i vår rea innehåller dessutom en mängd accessoarer. Bland annat kan du fynda Crafts underkläder och strumpor i kollektionerna. Du kan även välja bland material och plagg som är anpassade efter årets olika säsonger för att få bästa prestanda för dina funktions – och träningskläder.

Gå med i Lounge by Zalando för exklusiva erbjudanden

Som medlem i Lounge by Zalando får du tillgång till erbjudanden på träningskläder från Craft samt en mängd olika varumärken. Lounge by Zalando har dagliga flash-reor med exklusiv rabatt under kort tid. Shoppa enkelt på nätet och få plaggen direkt till ditt hem för att kunna prova ut storlekar i lugn och ro utan stress. Som medlem får du upp till 75% rabatt jämfört med det rekommenderade cirkapriset och dessutom tillgång till fria returer om du vill byta storlek.