Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

Underkläder på rea

Underkläder som följer din kropps kurvor och ger dig självförtroende. Utforska vårt sortiment idag och hitta dina favoriter. Bekväma, snygga och perfekta för varje tillfälle.

Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Det mest intima modet väntar på dig bland rean på underkläder

Spetsprydda briefs, mjuka bomullstrosor, sömlösa string, flerfärgade strumpbyxor, bekväma shapewear, luftiga boxershorts, figurnära kalsonger... Här hittar du ett stort utbud av lyxiga underkläder som håller en hög kvalitet för upp till 75%* rabatt. Lounge by Zalando är shoppingklubben för allas vackra kroppsformer. 

underwear_outlet_2_CM

Lyxiga underkläder genom tiderna

Användandet av underkläder kan spåras bak till det forntida Egypten där ländklädet, ett tygstycke som bands runt höfterna, användes. Även romarna använde ländklädet och kvinnorna virade även ett brett tygstycke runt bysten. Förr användes underkläder av hygieniska skäl precis som de ännu gör men idag kan de även användas som en del av utstyrseln och kommer i olika storlekar för alla kroppsformer. Exempelvis hittar du kalsonger i flera olika längder och varierande passformer, sömlösa trosor som säljs flitigt och hudfärgade underkläder i alla möjliga hudnyanser hos Lounge by Zalando. Dessutom används en mängd olika material idag; bomull som andas väl, spets, satin och silke med en känsla av lyx och svettavvisande polyester. 

Snygga underkläder med perfekt passform

När det inte känns som att du har på dig några underkläder så har du hittat den perfekta passformen och storleken! För att hitta rätt storlek ska du mäta din naturliga midja och där dina höfter är bredast, därefter kan du ta hjälp av storleksguiden hos Lounge by Zalando. För personer som tränar finns det kalsonger i svettavvisande material som rör sig väl. För gravida eller personer som ammar kan BH:ar som erbjuder extra stöd, och av material som bomull som andas väl och känns mjukt mot huden, vara bekvämt. Inga underkläder ska vara hårt åtsittande. För personer med exempelvis ett eller inga bröst som vill köpa en ny BH vet du att du har hittat rätt när BH:n känns mjuk mot huden, inte skaver, och har en kupskärning som fångar in hela bröstet. I vårt sortiment har du även snygga kalsonger i alla tänkbara längder, BH:ar med mer eller mindre stöd och underkläder som fungerar under alla möjliga klädesplagg!

underwear_outlet_3_CM

Material i lyxiga, bekväma och hållbara underkläder

Det mest förekommande materialet i underkläder är bomull då det är hållbart, andas och är lättskött. Siden och silke är vackra och sköna material men även svårskötta, ömtåliga och lite dyrare. För mer elastiska, snabbtorkande och färgbeständiga underkläder rekommenderas polyester. Många sport-BH:ar skapas av polyester då fukt avdunstar snabbt från materialet. Sömlösa underkläder skapas oftast av polyamid och elastan för en mer hållbar och bekväm form. Hos Lounge by Zalando hittar du flera hållbara alternativ bland våra billiga och snygga underkläder. Vid produktionen av ekologiska material används inga gödnings– eller bekämpningsmedel för att det ska vara hälsosammare för både oss och naturen.

Billiga underkläder och andra förmåner i vår shoppingklubb

Vår outlet erbjuder dig mängder av snygga, trendriktiga och bekväma underkläder med upp till 75%* rabatt på välkända märken. Hos Lounge by Zalando finns det underkläder för alla, oavsett kroppsform och behov! Ångrar du ditt köp kan klädesplaggen returneras i originalskick inom 31 dagar utan att du behöver ange några skäl.