Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

Bikinis på rea

Hottest Bikinis för din perfekta sommar. Utforska vårt sortiment av trendig design och hitta din unika stil idag. Shoppa nu och skapa din egen bikini look!

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(91)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Bikinis för varje kroppsform

Om du är ute efter en bikiniöverdel, en snygg bikiniunderdel, vill mixa och matcha efter eget tycke eller kanske hitta ett snyggt, matchande set så ska du kika hos Lounge by Zalando. Här hittar du din nya favoritbikini inför strandhänget. Du kommer dessutom få upp till hela 75%* rabatt när du väljer att handla hos oss.

bikinis_outlet_2_CM

En bikinirea som du vill ta del av

De märken du känner till finns här hos Lounge by Zalando med design som du kommer att bli kär i, med allt från vilda tryck för att liva upp din look till prickigt eller ränder. Om du föredrar enkla färger finns det ett stort antal olika färger att välja mellan för att passa din smak. Vårt urval av bikinis kan blandas och matchas, till exempel om du köper två par kan du ha fyra olika varianter. Du behöver aldrig känna dig låst till ett par, det är bara din fantasi som sätter gränserna.

Bikini från plus size till extra small

Vilken form eller storlek du än behöver för att känna dig bekväm, självsäker och vacker så har du det hos oss. Vi har ett brett sortiment av storlekar eftersom vi starkt tror på att hylla alla kroppsformer. Om du är osäker på vilken storlek det är som bäst passar din kropp så har vi vår storleksguide som kan vägleda dig. Du har även möjligheten att se vilken längd modellen är och vilken storlek hen bär. På så vis kan du få en ungefärlig bild av hur bikinin kommer sitta.

Välj mellan simpla och mer detaljrika design

Komfort är både A och O för att badkläder ska skänka dig känslan av att vara ditt bästa du på stranden. Därför har vi mängder av olika bikiniöverdelar, exempelvis triangel, bandeux och push-up såväl som bikiniunderdelar som high-waisted, brasiliansk och sport. Dessutom finns alla olika varianter du kan tänka dig, i olika delar av färgskalan. Det finns även med antingen fast eller uttagbar vaddering. När bikiniöverdelen har band att knyta fast med så kan du själv välja om det ska knytas som halterneck, om det ska vara enaxlat eller knyta runtom midjan.

bikinis_outlet_3_CM

Bada i hållbarhet

Badkläderna i vårt urval är gjorda av polyamid, elastan och polyester. De tre materialen har utmärkta funktioner som att de exempelvis torkar fort, är stretchiga och slitstarka. De slitstarka materialen håller längre vilket leder till att du inte behöver köpa en ny bikini för tätt inpå. Dessutom lever bikinitrender oftast väldigt länge vilket ger dig fler anledningar att slå till på en hållbar design. För att inte tala om att polyamiden och polyestern som används oftast är återvunna vilket drar mindre av naturens resurser.

Bikinin du länge sökt efter

Hos Lounge by Zalando hittar du mängder av olika varumärken till rimliga priser. När du köper en bikini från oss får du badkläder som får dig att stormtrivas i dig själv under sommarhalvårets strandhäng. Oavsett om du föredrar att ta ett kallbad på vintern eller möjligtvis bada på badhus året runt kommer du få mycket för pengarna när du beställer din nya, bekväma och snygga bikini hos oss.