Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

Arena på rea

Låt Arena badkläder följa med dig i vattnets värld. Med stil och prestanda för alla vattenälskare. Utforska vårt utvalda sortiment och förbättra din simupplevelse.

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(74)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Köp högteknologiska badkläder från Arena

Det konkurrenskraftiga italienska badklädersföretaget Arena erbjuder allt från badkläder till accessoarer för din vistelse vid poolen eller på stranden, och ännu mer för att utöva vattensporter alla dagar i veckan. Arena har funnits sedan 70-talet och har skapat toppbadkläder som förbättrar prestanda och stil. Hitta din i Lounge by Zalandos utvalda urval.

arena_outlet_1_CM

Arena baddräkter tar simtävlingen till en ny nivå

Arena är märket som har badkläder för simstjärnan men även personen som vill ha en lugn dag vid poolen eller på stranden. Om du letar efter enklare Arena baddräkter som du kan bära på stranden hittar du flertalet olika modeller. Vissa baddräktsmodeller ger dig olika alternativ där du kan välja en färg som du tycker passar dig. Du kan även hitta Arena baddräkter med olika mönster eller andra häftiga detaljer så som en söt rosett, kaxiga utskärningar eller längre ben.

När du shoppar efter baddräkter är det viktigt att du tänker på att välja en i ett material som passar till det ändamål du vill använda den till. En baddräkt som du ofta simmar i en klorfylld pool behöver vara klortålig än en baddräkt som du enbart använder vid tävlingar. Tävlingsbaddräkter måste främst vara lätta och i flexibelt material så du enkelt kan röra dig. Denna information brukar du lätt kunna se på den baddräkt du funderar på att köpa.

arena_outlet_2_CM

Högteknologierna och materialen i Arenas badkläder

Arena badkläder för män och kvinnor är tillverkade i olika material beroende på modell du väljer. Du hittar bland annat X-Raptor som är ett lättviktstyg som gör att tyget torkar snabbare. Tyget går bra att använda vid tävlingar men ej för upprepade träningspass i en klorfylld pool. Ett annat material är Powerskin R-Evo One som är ett ännu lättare tyg. Materialet ger bra rörlighetsfrihet tack var det stretchiga materialet som består av polymid och elastan. Materialet är skapat för tävlingar men ej för frekvent träning i klorfyllda pooler då detta kan slita snabbt på tyget.

Det tredje alternativet som används i Arena badkläder är Carbon Technology® som använder kolfiber som är tunnare än människohår och fem gånger starkare än stål. Materialet ger ökat stöd, mer effektivitet samt maximerar kraften. Tyget har mer hållbarhet men kan ta längre tid att ta på sig då det tenderar att vara lite styvare än andra material. Styvheten på tyget kan dock vara en fördel då det sägs att tyget kan förbättra blodcirkulationen då musklerna tvingas närmare blodtillförseln , snabba på återhämtningen då det förhindrar ansamling av mjölksyra.

Köp Arena bikinis till rabatterat pris

När du väl valt vad för badkläder du vill köpa från Arena kan du passa på att njuta av 75% rabatt jämfört med detaljhandelpriset på Lounge by Zalando som ger alla sina medlemmar grym rabatt. Håll utkik för att se vilka unika erbjudanden som finns tillgängliga och se om dina favoriter finns med i nyhetsbreven med flash daglig försäljning. Om du planerat att ha en avslappnande dag på stranden kan du glädja dig över de olika Arena bikinis samt tankinis som finns att välja mellan i olika färger samt modeller. Matcha gärna bikinin med ett par Arena flip flops och Arena shorts så du enkelt kan gå från stranden till nästa äventyr i en cool avslappnad beachlook.