Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

Baddräkter på rea

Baddrakter för alla tillfällen! Utforska vårt stora utbud av stilfulla och bekväma baddräkter. Välj mellan trendiga mönster och klassiska modeller. Hitta din perfekta passform idag och njut av sommaren i stil!

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(91)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Snygga baddräkter till reapriser

Oavsett om du är på väg till stranden eller poolen för sol och bad hittar du snygga baddräkter på rea hos Lounge by Zalando. Välj bland ett stort sortiment av trendiga produkters som har upp till 75%* rea.

swimsuit_outlet_2_CM

Ta del av vår rea på baddräkter

Hos Lounge by Zalando kan du ta del av dagliga reor på baddräkter för dam i en mängd olika modeller. Med 75%* rea på trendiga plagg kan du fynda snygga badkläder, vi har samlat flera topperbjudanden och trender så du kan välja bland moderiktiga plagg. Välj bland snygga baddräkter i hög kvalitet som passar till både slappa stranddagar och träning i poolen.

För slappa dagar på stranden hittar du snygga baddräkter i trendiga snitt som låter dig hålla stilen även när du ska ta det lugnt. Välj bland häftiga skärningar, intressanta cut-outs och retromodeller för att känna dig som om du klivit rakt ut ur ett modemagasin.

Bland badkläder för damer hittar du även bikinis och tvådelade baddräkter i roliga mönster och färger. Dessa är utmärkta att mixa och matcha för att få en unik look och för att blanda olika stilar. Bland annat kan du matcha ett par vida surfshorts med en djurmönstrad bikinitopp för en sportig och kaxig stil.

Funktionella baddräkter för träningen

När det kommer till simträningen är funktion och passform väldigt viktigt när det kommer till att välja rätt badkläder, och här hittar du baddräkter som ger dig säker passform för simning, hopp och dyk. Med badkläder som sitter ordentligt på plats utan att hindra dina rörelser kan du lägga allt fokus på träningen.

swimsuit_outlet_3_CM

Hos Lounge by Zalando väljer vi inte bara ut trendiga badkläder till våra erbjudanden, men även högkvalitativa plagg. Här hittar du därför kläder som är klorresistenta så att badklädernas färg håller efter tvättarna. Du hittar även flera hållbarhetsmärkningar på plaggen hos Lounge by Zalando. Detta gör att du kan shoppa badkläder som är gjorda med certifierat miljövänliga processer. Bland annat hittar du plagg som använder återvunna material och textilier i sin framställning för att spara på naturens resurser.

Trendiga baddräkter i alla stilar

När vi samlar ihop plagg till våra utvalda erbjudanden och reor väljer vi bland de senaste trenderna såväl som klassiska stilar. Här hittar du både sportiga looks, vågade mönster och kaxiga färgkombinationer. Satsa på klassiska enfärgade baddräkter för minimalistisk stil, eller välj bland härliga mönster och färger för att pigga upp under träningen eller på stranden.

De bästa erbjudandena hos Lounge by Zalando

Som en av Lounge by Zalandos medlemmar får du tillgång till exklusiva rabatter och reor. När du får tillgång till en rea ska du se till att ta en titt på sortimentet så snart som möjligt då varje rea är öppen i mellan 1-3 dagar. Med våra reapriser på designkläder kan du göra ett riktigt kap, och när du blir medlem hos Lounge by Zalando får du inte bara tillgång till exklusiva erbjudanden, du blir även del av en internationell mode community.