Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

hummel på rea

Hummel - sportkläder och livsstil för äventyrare. Utforska vårt sortiment av träningskläder, skor och accessoarer. Hitta din perfekta stil och upptäck Hummel idag!

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(91)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Upptäck ditt aktiva liv med Hummel

Hummel har funnits i 100 år och fokuserar främst på sportmode för hela familjen. Hummel vet att sportkläder inte bara är viktigt för att prestera bra men även att det är viktigt med bekväma kläder för vardagens alla äventyr. Oavsett om du gillar att sticka ut eller klä dig i mer neutrala färger har Hummel kläder som passar ditt aktiva liv.

Bli medlem hos Lounge by Zalando för att få tillgång exklusiva erbjudanden och rabatter på Hummel och över 2500 andra varumärken.

hummel_outlet_2_CM

Klä dig i likadan lagtröja som favoritlaget med Hummel

Om du precis som Hummel brinner för jämställdhet och inkludering är märket en perfekt match för dig. Intresset för fotboll, handboll, volleyboll eller annan fitness är starkt och därför hittar du Hummel kläder som är speciellt anpassade efter din favoritsport. Du hittar bland annat tröjor som efterliknar lagtröjorna av några av dina favoritspelare. Förutom lagtröjor finns även Hummel tröjor som är speciellt anpassade efter din träningsgren. Tröjorna kommer i olika modeller, från kortärmade till längre beroende på vad du behöver. Hummel satsar alltid på att skapa kläder som ger dig maximal rörelse under tiden du fokuserar dig på ditt spel.

Hummel-kläder och skor anpassade för de flesta grenarna

Hummel skor är anpassade för de flesta sportgrenarna och därför hittar du skor som är skapade för både utomhus- eller inomhusplanen, allt från handbollsskor till tofflor. Hummel skor är alltid tillverkade med prestanda och kvalitet i fokus men äventyrar aldrig stilen. Hummel byxor är alltid bekväma och ger dig maximal rörelse så att du enkelt kan fokusera på dina mål, om du är osäker på temperaturen går det bra att slänga över dina byxor över ett par shorts. Hummel shorts kommer i olika längder allt från lite längre till kortare och passar utmärkt när träningspasset hettar till och målen är nära. Du kan dessutom välja mellan mer lös- eller åtsittande beroende på vad du föredrar.

hummel_outlet_3_CM

Om du gillar att springa eller jogga kan ett par Hummel tights fungera bra, för extra stöd kan du köra på ett par tights med kompression. Hummel hoodies är alltid mysiga att ha när dagarna är lite kyligare, de går dessutom bra att använda som en del av dina vardagskläder, matcha hoodies med ett par jeans eller matchande byxor för en sportigare vardagslook.

Om kylan står på kan Hummel jackor vara ett bra val, även dessa går bra att inkludera i din vardagsoutfit. Är det en regnig period kan jackor med regn och vindskydd vara en bra idé, annars för kyligare dagar passar en tjockare parkas eller puffjacka bättre.

Bli medlem hos Lounge by Zalando för exklusiva förmåner och outlet-priser

Att bli medlem hos Lounge by Zalando outlet är enkelt och tar inte mer än några minuter, du kan enkelt välja att registrera dig med din emailadress. Användaren måste först logga in/ registrera sig för att se erbjudanden och kampanjer på rea.

  • Att bli medlem är helt gratis och ger dig tillgång till reor där Hummel-produkter är bland sortimentet
  • Förutom Hummel får du tillgång till erbjudanden på över 2500 designers och varumärken med upp till 75% rea jämfört med det rekommenderade cirkapriset
  • Gratis returer och 31 dagars öppetköp så att du kan prova Hummelprodukter i lung och ro