Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

Pyjamas på rea

Pyjamas: Din trogna nattkamrat för sömn och morgonmys. Upptäck den perfekta pyjamasen som förenar komfort och stil.

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(74)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Sov gott i en skön och mysig pyjamas 

Med en pyjamas på kroppen slipper du frysa på natten även om täcket skulle råka åka av. En pyjamas är dessutom ett mysigt och skönt plagg som funkar att gå i även när morgonen kommer och du ska äta din frukost. Hos oss på Lounge by Zalando kan du hitta pyjamasar till outlet-priser som är upp till 75% lägre än det rekommenderade detaljhandelspriset.

pyjama outlet 2 CM

Snygga och funktionella barnpyjamasar  

Att hitta en barnpyjamas som går hem hos barnen är inte alltid lätt. För att lyckas är det bra att ha ett hum om vilka motiv och färger ditt barn gillar. Gillar ditt barn superhjältar är det en god idé att satsa på en pyjamas med superhjältemotiv. Gillar ditt barn katter är istället en kattmönstrad pyjamas rätt att satsa på. På så sätt blir pyjamasen ett favoritplagg du inte behöver tvinga ditt barn att ta på sig. 

När du köper en barnpyjamas kan det vara bra att köpa i en storlek större än vad barnet vanligtvis brukar bära. Gör du så kan barnet använda pyjamasen under en längre tidsperiod innan den blir urväxt. Är den för stor i samband med köpet kan du vika upp muddarna på ärmarna och benen och på så sätt få den att passa. Pyjamasar för barn finns i flera olika modeller. De flesta är tvådelade med en tröja och en byxa, men det finns också pyjamasar i form av onepiece, eller sovoverall som den också kallas. Och för tjejer finns också nattlinnen. 

pyjama outlet 3 CM

Hitta en skön herrpyjamas 

Herrpyjamasar finns med både korta och långa ben, samt korta och långa ärmar. Överdelen finns som tröja eller som knäppbar skjorta. Det är en smaksak vad som passar dig bäst. Det som är viktigt att tänka på vid köp är när du ska använda pyjamasen. På sommaren är en med korta ben och ärmar att föredra då det på sommaren ofta kan vara varmt i sovrummet. På vintern är istället en pyjamas med långa ärmar och ben att föredra då låg utetemperaturen även kan göra att det blir kyligt i sovrummet. Vet du med dig att du är varm av dig eller har ett varmt duntäcke kan det vara skönt att sova i en med korta ben och ärmar även vintertid. 

Hitta rätt dampyjamas  

När det kommer till dampyjamasar är utbudet och valmöjligheterna ofta större än i fallet med herrpyjamasar. Dampyjamasar finns liksom herrpyjamasar som tvådelade med korta eller långa ärmar och ben, men det finns också onepiece-modeller och nattlinnen. Den stora skillnaden mellan dam- och herrpyjamasar är materialval och design. Då herrmodellerna ofta är enkla och av bomullstyg så är dammodellerna ofta mer påkostade både gällande form, mönster och material. Det finns exempelvis vackra, romantiska och sensuella dampyjamasar i material som siden och spets.  

Köp din pyjamas i vår outlet 

Hos oss på Lounge by Zalando köper du din pyjamas till riktiga outletpriser. Våra produkter har upp till 75%* rabatt jämfört med det rekommenderade detaljhandelspriset. Bland kampanjprodukterna hittar du pyjamasar från flera olika märken som alla håller riktigt hög kvalitet.