Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

Superdry på rea

Hitta din stil med Superdry! Utforska deras vackra sortiment av trendiga kläder för både vardag och fest. Upptäck deras ikoniska jackor, coola t-shirts och mycket mer. Shoppa nu och hitta din nya favoritlook!

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(74)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

En rea fylld av hippa och urbana kläder från Superdry

Välkommen in och fynda i vår unika Superdry-outlet som är proppad med fantastiska fynd med upp till 75%* rabatt. Som medlem i Lounge by Zalando får du ta del av speciella erbjudanden och låga priser på populära kollektioner från några av världens mest kända varumärken.

superdry_outlet_2_CM

Skapa din vardagsgarderob i vår Superdry-outlet

Superdry grundades år 2003 och är känt för sin japanska design som blandas med amerikansk vintage. De håller även fast vid en brittisk skräddartradition vilket märks i deras design. De satsar stort på att sticka ut från mängden och fokus ligger ofta på de små detaljerna och stilren typografi.

Superdry vet att det är de små detaljerna som till slut skapar helheten. Deras kollektioner är enkla att bära varje dag och med plaggen bygger du en komplett garderob. I vår stora rea hittar du coola t-shirts, sköna hoodies, snygga byxor och mycket mer som du med största sannolikhet kommer få stor användning för.

Kläderna fungerar perfekt till både vardagsbestyr och festligare tillfällen, beroende på hur du väljer att kombinera och matcha plaggen. I kollektionerna finns kläder för både damer och herrar, även om många av plaggen faktiskt kan bäras som unisex-kläder. Vi vågar påstå att Superdry är ett märke som faktiskt erbjuder kläder till en otroligt bred målgrupp, då plaggen kan uppskattas av såväl yngre som äldre personer.

Personliga kläder som får dig att stråla av självförtroende

Med kläder från Superdry kan du enkelt skapa din egna personliga stil. Plaggen är användbara och tål att mixas och matchas med dina övriga kläder i garderoben. Bara fantasin sätter gränser när det gäller att sätta ihop en unik outfit som uttrycker din stil och personlighet. Ett tips är att använda dig av accessoarer för att få fram din personliga stil ännu mer.

För att du ska känna dig snygg är det först och främst viktigt att du känner dig bekväm. Av denna anledning prioriterar Superdry komfort och design i skapandet av sina kollektioner. I vår outlet kan du som medlem i Lounge by Zalando shoppa kläder som ger dig en avslappnad och snygg stil varje dag. Att bära fina kläder som man känner dig bekväm i kan faktiskt ge en ordentlig boost till självförtroendet.

superdry_outlet_3_CM

Superdry: basplagg och accessoarer som underlättar i vardagen

Superdry är känt för de fina materialen och de snygga detaljerna och färgerna. Bland varumärkets mest populära produkter finns bland annat jeansen, jackorna och huvtröjorna med tryck. Under vintern står de redo med ett stort sortiment med fodrade jackor i olika modeller och färger. Du kan till exempel välja om du vill ha en kort jacka som går till midjan eller en längre kappa som täcker extra mycket för dig som fryser lätt. De vadderade jackorna är tillverkade för att värma ordentligt under kyliga dagar, oavsett om du bor i stan eller på landet. Du hittar även snygga stickade tröjor, höghalsade polotröjor och ullkoftor som är sköna att bära inomhus eller under din vinterjacka. Självklart så hittar du även baskläder för varma sommardagar, såsom klänningar och shorts.

I vår Superdry-rea har du goda möjligheter att göra riktiga kap. Om du letar efter prisvärda accessoarer som är användbara i vardagen så har du kommit helt rätt. Superdry erbjuder ett brett utbud av väskor, skärp, mössor och vantar och många fler accessoarer och tillbehör som fulländar din look och underlättar din vardag på många sätt.

Dessa fördelar får du som medlem i Lounge by Zalando

Det finns många fördelar med att signa upp dig som medlem i Lounge by Zalando. Framförallt får du tillgång till svårslagna priser på massvis med modevaror och du får förtur på exklusiva erbjudanden i vår outlet. Som medlem får du också skräddarsydda tips och specialerbjudanden direkt på mailen.