Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

Underkläder för herr på rea

Oavsett om du vill vara som en superhjälte och bära underkläder för herr ovanpå kläderna, eller bära de på mer konventionellt vis undertill är upp till dig. Du hittar de i olika färger och modeller. Skaffa dina herrunderkläder idag för en bekvämare vardag.

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(91)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Njut av låga priser när du förnyar dina underkläder för herr online

Ett par herrunderkläder som sitter bekvämt kan definitivt öka självkänslan. Hos Lounge by Zalando kan du dessutom köpa ett nytt par med upp till 75% rabatt jämfört med det rekommenderade detaljhandelpriset. Som medlem kan du välja mellan upp till 2,500 olika märken och ta del av nya rabatter dagligen.

menunderwear outlet 2 CM

Hitta herrunderkläder med perfekt passform för dagens alla aktiviteter

Herrunderkläder är ett måste i garderoben. Då underkläder kommer i olika material beroende på vilket behov du har kan det vara bra att veta vad som skiljer de åt så att du hittar ett par som passar dig. De flesta är tillverkade i elastan, bomull, lyocell eller polyester. Den vanligaste kombinationen är 95% bomull och 5% elastan. 

Bambu eller regentafiber har kommit att bli mer populära för dess bekvämlighet och för att vara skonsam för känsligare hud. Underkläder för herrar i bomull är ett slitstarkt material som sitter bekvämt och andas under dagens gång. Dock kan de krympa lite i tvätten och blekna något i solljus. Lyocell är ett annat material som ofta upplevs nytt längre, det är andningsbart och mjukt samt en potentiell ersättare för bomull.

Om du vill ha ett par som håller längre är polyester eller microfiber att föredra då det är slitstarkt, torkar snabbare och färgen håller längre. Dessa underkläder för män är bra om du svettas mycket vid fysiska aktiviteter då det fungerar fuktavledande, dock andas det inte lika bra som bomull.

menunderwear outlet 3 CM

Välj en modell av underkläder för herr som passar din livsstil

Förutom materialet är passformen viktig och det börjar med modellen som passar dig. Där finns tre populära kalsongmodeller, boxers, trunks och briefs. Boxers är en populär variant som kommer i medelhög midja och som går ner något längre på benen. De ger bra support runt låren och hjälper till att undvika skav. Det är viktigt att du hittar en storlek som passar dig så att du inte får för mycket tyg som knölar ihop sig under byxorna eller ett par för tajta som ger skav.

Trunks har lite kortare ben samt lägre midja än boxers. Om du gillar att bära tajta byxor är trunks ofta ett bra val, om du dessutom har smalare lår kan denna passform passa dig bättre då de är lite tajtare än boxers. Den kortaste modellen är Briefs, även kända som Y-front. De är oftast uppskattade av de med större lår och som gillar att bära tajta byxor då briefs inte har ben på samma vis som de andra modellerna. Briefs passar utmärkt om du gillar konditionsträning och vill ha maximal rörlighet.

Underkläder för herr på rea från ditt favoritmärke

Att hitta herrunderkläder online har aldrig varit enklare. Förutom modell och material är färg, mönster och även märket viktigt. Då det finns över 2,500 märken att välja mellan hos Lounge by Zalando kommer valet ner till om du har ett favoritmärke som du föredrar, annars hittar du mindre väletablerade som kan ha det du letar efter. Välj mellan enklare svarta och vita kalsonger till färgglada versioner med roliga mönster så som kända seriefigurer, matsymboler, inspiration från naturen och mycket mer.

När du blir medlem kostnadsfritt och enkelt hos Lounge by Zalando kan du hitta nya par med upp till 75%* rabatt. Passa på att hitta dina nya underkläder för herrar genom att hålla dig uppdaterad om de dagliga rabatterna direkt i appen eller på hemsidan.