Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

Strumpor på rea

Strumpor är inte “bara” strumpor längre, strumpor har kommit att bli den där viktiga detaljen eller accessoaren som kan ge din outfit det där lilla extra. Hitta ett par med coola detaljer som tar din outfit till nya höjder här! 

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(91)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Ett paket med strumpor för moderiktiga fötter

Borta är dagarna då strumpor var det där mjuka paketet som man inte riktigt såg framemot. Hos Lounge by Zalando blir du medlem helt gratis och dessutom kan du hitta ett par nya strumpor med upp till 75% rabatt jämfört med det rekommenderade detaljhandelpriset. Oavsett om du vill ha ett par som är funktionella eller moderiktiga så har vi dem.

socks outlet 2 CM

Vikten av bra strumpor

Många satsar på ett par bra skor men glömmer bort att strumporna är minst lika viktiga för att få ut det mesta av skorna. Om du tränar är det oftast bättre att köra på ett par damstrumpor eller herrstrumpor i syntet för att slippa skavsår och obehag. Detta för att när man tränar blir man oftast varm om fötterna och syntet är bra för ventilation och håller fötterna torra, dessutom håller resåret de på plats vilket undviker skav. När det kommer till att välja mellan ett par med lägre eller högre skaft är det mer en smaksak, dock är de med högre skaft skönare om du vill undvika en glipa mellan byxor och strumpor på kyligare dagar. 

För vardagen brukar bomull vara det bästa valet då de är hållbara och lättskötta. Ett par med högre skaft passar i regel bra till kängor och stövlar medan ett par med kortare skaft passar bättre i sneakers eller skor utan skaft. Ett par step socks fungerar i loafers och ballerinaskor då den inte syns alls. På senare år har vi dock sett unika stilar där sockar med högre skaft med matikoner eller andra symboler matchas i ett par enkla sandaler. 

För de kallare månaderna är val av strumpor extra viktigt om du vill hålla dina tår samt fötter varma. Det absolut bästa är att undvika bomullsmaterial och istället bära en tunnare innerstrumpa närmast foten, gärna i merinoull eller annan termisk strumpa med en grövre raggsocka utanpå. Detta kommer hjälpa dig att hålla dina fötter  varma samt minska risken för skavsår.

socks outlet 3 CM

Sockar som fungerar som konversationsstartare

Strumpor må vara mycket om funktionaliteten men det behöver inte vara det enda. När du väljer ett par kan du välja efter ditt favoritmärke för att kanske matcha t-shirten, eller varför inte ett par i en häftig färg eller mönster som kan vara en bra ice-breaker för att starta en spännande konversation med någon. 

Att färgglada sockar för dam och sockar för herr med spännande mönster blivit en av de hetaste trenderna de senaste åren är nog något du inte missat. Att låta strumporna ta över uppmärksamheten över din outfit och skor har blivit ett sätt att signalera ens personlighet samt intressen. En bra idé är att matcha strumpornas färg tillsammans med din tröja för att skapa en mer enhetlig look, annars om du bär svarta eller gråa kläder låta ett par färgglada sockar dra till sig uppmärksamheten helt. 

Om du har problem att få på ditt barn strumpor är en bra idé att köpa några i samma mönster och färg som passar hela familjen, på så vis kan ni alla matcha samma dag vilket kan göra barnet mer motiverat att ta på sig strumporna.

Hos Lounge by Zalando hittar du billigare strumpor för herr 

Oavsett om du vill köpa ett par strumpor till barnen eller ett par åt dig själv eller din partner finns garanterat ett par som passar hos Lounge by Zalando. Förutom att det är snabbt, enkelt och gratis att bli medlem kan du även njuta av upp till 75%* rabatt. Det finns dessutom över 2500 märken att välja mellan samt nya erbjudande varje dag med allt från kläder till heminredning och mycket mer.