Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

Name It på rea

Hos Name It hittar du snygga kläder för barn i alla åldrar. Med sin lekfulla design och sina prisvärda plagg erbjuder detta märke ett stort utbud av kläder som passar alla tillfällen.

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(91)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Hitta bra erbjudanden på Name it's barnkläder

Ska du köpa barnkläder är Lounge by Zalando ett bra val. Hos oss hittar du riktigt bra deals på bland annat Name It’s snygga barnkläder. När du blir medlem hos oss får du ta del av våra fantastiska deals. Varje dag presenterar vi nya deals på populära produkter från över 2500 varumärken. Bli medlem redan idag så att du inte missar några specialerbjudanden.

nameit outlet 2 CM

Upptäck Name it's babykläder

Name It introducerades 1996 som undermärke till Exit. Babykläder finns i storlekarna 50–80 och vänder sig både till flickor och pojkar. En stor kollektion med unisexplagg, som passar både killar och tjejer, finns också att välja bland.

Bland Name It’s babykläder hittar du sköna bodys i flera olika färger och med olika tryck och mönster. Dessa är perfekta att ha många av på lager då små barn ofta är i behov av ombyte. I baby-kollektionen hittar du också byxor, leggings, tröjor, overaller och mössor. Vi har helt enkelt alla plagg som bebisar behöver för att inte frysa.

Håll barnet varmt med en Name it vinterjacka

Att klä sig varmt när kylan kommer är otroligt viktigt. En bra täckjacka är då ett måste. I kollektion hittar du vinterjackor i storlekar både för de yngre och de äldre barnen. Vinterjackorna finns i flera olika modeller som passar för olika temperaturer.

nameit outlet 3 CM

En puffer-jacka är både trendig och varm. Jackan finns i flera olika färgkombinationer och har avtagbar huva för säkerhetens skull samt dekorativa reflexdetaljer för ökad synlighet när det är mörkt. En annan populär jackmodell är parkasen. En parkas är en lång vinterjacka med en huva med pälskant. På samtliga barnparkas är huvan avtagbar för säkerhetens skull. En softshelljacka är den perfekta jackan för övergången mellan höst och vinter och vinter och vår. Jackan är vind- och vattentät och håller värmen bra. Den funkar också bra att använda under mildare vinterdagar. Använd gärna då lager-på-lager-principen, med plagg under som både kan leda bort fukt och ge värme.

Missa inte nästa Name it-rea hos oss på Lounge by Zalando

Som medlem i vår online-outlet missar du aldrig en Name It-rea. Vi erbjuder ständigt riktiga superdeals både och från de över 2500 andra varumärken som finns representerade i vårt stora utbud. Teckna upp dig idag, så får du direkt ta del av våra deals.

Att handla hos Lounge by Zalando ger dig upp till 75% rabatt jämfört med det rekommenderade butikspriset. Det gör att du kan göra riktiga fynd. När en ny kampanj läggs upp meddelar vi dig om det via mejl. Du kan då besöka vår webbsida eller använda vår app för att göra dina inköp.

Börja handla hos på Lounge by Zalando du också. Våra superdeals gör att pengarna räcker längre och då kan du beställa exakt de Name It-plagg barnen önskar. Bättre kan det inte bli.