Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

Badbyxor på rea

Badbyxor. Skönt och snyggt för stranden eller poolen. Utforska vårt sortiment idag och hitta din perfekta stil. Välj mellan olika färger och mönster för att uttrycka din personlighet.

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(62)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Trendiga badbyxor på rea

Som medlem hos Lounge by Zalando går du med i ett internationellt modecommunity där du blir erbjuden en mängd olika förmåner. Här får du tillgång till rabatterade designerplagg med upp till 75%* lägre priser jämfört med det rek. cirkapris. Som medlem får du även dagliga erbjudanden och tillgång till exklusiva rabatter och reor.

swim_briefs_outlet_2_CM

Rabatterade priser på kvalitativa badbyxor

Bland de erbjudanden och reor du får tillgång till som Lounge by Zalando-medlem hittar du ett stort sortiment av badbyxor på rea. Här hittar du plagg som passar både till träning i badhusets pool och till semesterns strandhäng. Du kan enkelt söka efter specifika produkter eller filtrera din sökning på olika kriterier som badbyxor för herr när du shoppar hos oss. När det kommer till funktion och kvalitet hittar du högteknologiska material på flera av våra badbyxor, och bland annat kan du filtrera din sökning efter materialens funktion för att snabbt hitta rätt i sortimentet. Om du ska träningssimma i pool kan du till exempel söka efter badbyxor för dam med klorresistent funktion för att få ett badplagg som håller i klorerat vatten. Om du är på jakt efter kläder till stranden är det i stället material med UV-skydd som är att föredra. Detta skyddar både klädernas färg från att blekas i solen men ger dig även extra UV-skydd för att skydda huden.

Hållbara badbyxor som bidrar till ett bättre klimat

Du kan shoppa med gott samvete hos Lounge by Zalando. Här hittar du produkter som är markerade med vår hållbarhetsstämpel, vilket gör att du med säkerhet vet att dessa produkter är miljövänligt producerade. Alla plagg som har denna stämpel har nått vår höga standard när det kommer till miljömedvetenhet. För varje produkt som har en hållbarhetsstämpel kan du även lära dig mer om hur den specifika produkten tillverkats för att uppnå denna standard. Bland badbyxor på rea hittar du bland annat produkter som är gjorda av återanvända material, vilket bidrar till minskat svinn och minskade utsläpp. Du hittar även produkter som är gjorda av uppsamlad plast, något som både renar kustremsor och stränder från plastföremål och som bidrar till mindre användning av naturens resurser.

swim_briefs_outlet_3_CM

Badbyxor i en mängd olika stilar

Bland våra reaerbjudanden hittar du ett stort sortiment av stilar och trender, och här finns både badbyxor för herrar och badbyxor för damer. Vare sig det är träningsplagg eller badbyxor till strandhäng du är ute efter kan du hitta flera modeller att välja mellan i vår rea. Välj bland raka och vida modeller för en avslappnad surfstil eller slimmade och kroppsnära modeller för snabbhet under simträningen. Du hittar både klassiska enfärgade badbyxor och roliga mönster och färgkombinationer att välja mellan.

Medlemsförmåner hos Lounge by Zalando

När du går med i Lounge by Zalando får du dagliga erbjudanden om nya produkter som lagts till på rean. Modekännare väljer ut de allra trendigaste plaggen att erbjuda dig till rabatterade priser, så du kan räkna med exklusiva erbjudanden. Dessutom får du tillgång till förmåner som gratis retur vilket gör att du kan beställa hem olika storlekar för att testa dig fram i lugn och ro.