Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

Happy Socks på rea

Happy Socks - Sveriges glädjefullaste strumpor! Utforska vårt färgglada sortiment av stilfulla och bekväma strumpor. Sätt färg på din vardag och låt dina fötter skina! Köp dina favoriter idag och sprid lite glädje!

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(91)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Med Happy Socks är varje dag en fest

Happy Socks är lösningen på en tråkig vardag. Deras färgglada, fantasifulla mönster gör varje dag ett snäpp roligare. Ännu bättre blir det om du köper dem på Lounge by Zalando till outletpriser, så att du äntligen kan fylla strumphyllan i garderoben med mer variation och gladare färger än någonsin tidigare.

happy_socks_outlet_2_CM

Kolla in vår outlet på Happy Socks och sprid glädje omkring dig

Happy Socks har ett väldigt lämpligt namn på sitt varumärke, för de här strumporna sprider verkligen glädje omkring sig. Deras humoristiska mönster finns i alla möjliga olika varianter. Om du vill kan du välja strumpor som säger något om dig själv, till exempel att du gillar katter eller hundar som är en perfekt isbrytare på festen där du inte känner någon. Eller så kör du på något neutralt, som färgglada ränder. Det uppskattas på kontoret där strumporna sticker ut som en färgglad oas bland alla svarta och gråa kostymer. Slit ögonen från skärmen en sekund och titta ner på dina fötter, hur ser dina strumpor ut? De flesta går runt i helt vanliga strumpor i svart eller grått. Kanske vågar man sig på marinblått eller vitt, men det behöver inte vara så. Det är dags att ge fötterna lite uppmärksamhet! Låt dem gå, springa, hoppa och stå i strumpor prydda med skojiga prickar, läckra kanelbullar eller något helt annat kul motiv. Dina fötter kommer få fler komplimanger än någonsin. Om du vill kan du låta strumporna vara outfitens enda färgklick, eller så plockar du upp färgerna från dem i resten av din look och skapar en kombo som känns noga uttänkt. Du bestämmer, och självklart finns det både låga och höga modeller så du kan välja det du tycker är bekvämast och som passar bäst till byxorna eller kjolen du har på dig. Gå med i vår kundklubb, så uppdaterar vi dig om när det här härliga varumärket finns i vår outlet.

Happy Socks på rea = den bästa presenten

Att köpa presenter är verkligen kul, men ibland kan det vara svårt att komma på vad man ska köpa till den som redan verkar ha allt. Happy Socks är ett alternativ som passar till de allra flesta. Dessutom finns det ibland trevliga presentförpackningar där du får några olika par i en fin ask. Sätt en rosett på, så har du fixat en present som säkerligen kommer gå hem hos mottagaren. Det är lätt att köpa strumpor från det här märket då storleken inte är så noga tack vare det stretchiga materialet. Oftast behöver du bara välja mellan storlekarna 36-40 och 41-46. Är du osäker på mottagarens storlek och misstänker att han eller hon kan ha över storlek 40 är det bäst att välja den större storleken för säkerhets skull.

happy_socks_outlet_3_CM

Hos Lounge by Zalando blir shoppingen roligare

Populära märken på rea, upp till 75 % rabatt* jämfört med det rekommenderade cirkapriset, fria returer, konstant nya kampanjer – hos Lounge by Zalando blir shoppingen till ett rent nöje. Du kan helt gratis bli medlem och få tillgång till vårt sortiment i ständig förändring genom att registrera dig med din e-postadress.

Vi håller dig sedan uppdaterad om vilka kampanjer som finns just nu via mejl. Här är några av förmånerna du får som medlem hos oss:

  • Du får upp till 75% rabatt på det rekommenderade cirkapriset på en mängd olika strumpor och andra accessoarer.
  • Skapa ett konto och bli medlem helt gratis för att få tillgång till erbjudanden på strumpor och andra plagg.
  • Prova produkter från Happy Socks hemma, behåll det du älskar och skicka tillbaka resten med fri retur.
  • Upptäck våra exklusiva kampanjer tillsammans med 50 miljoner andra medlemmar.
  • Förutom Happy Socks hittar du massor av varumärken att välja på – fler än 2 500 hittills.