Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

BH:ar på rea

Välj rätt bh för varje tillfälle. Oavsett om du behöver stöd under träning eller vill känna dig bekväm och snygg hela dagen, hittar du det här. Låt oss hjälpa dig att känna dig bekväm och självsäker varje dag. Upptäck nu!

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(91)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

BH:ar för alla tillfällen

Här hittar du ett stort sortiment av BH:ar för alla tillfällen. Vare sig du söker produkter för komfort eller för ett särskilt tillfälle hittar du en mängd modeller att välja mellan. Genom att bli medlem i Lounge by Zalando kan du få upp till 75%* rea på trendiga produkter. Ta del av erbjudanden på utvalda kollektioner och produkter.

lingerie_outlet_2_CM

BH-rea på produkter som framhäver dina kurvor

I kollektionen av BH:ar hittar du ett stort sortiment av push up-modeller som ger dig extra kurvor och drar fokus till dekolletaget. Push up-modeller passar bra till urringade skärningar på kläder för att framhäva dina kurvor. Här hittar du modeller med vadderade kupor som framhäver dina bröst. Välj modeller i släta material och sömlösa detaljer för tighta och åtsittande plagg. Du hittar även snygga modeller med vackra applikationer eller spets som passar för mer löst sittande kläder eller för speciella tillfällen. En annan smickrande modell är balconette-modellen. Denna lyfter bysten uppåt underifrån för att skapa en smickrande urringning. Denna modell täcker endast den nedre delen av brösten vilket gör att den passar bra för urringningar som är låga och breda och där du inte vill att behån ska synas eller sticka upp. Denna typ av BH har även axelbanden längre ut vilket gör att axelbanden inte syns i bredare urringningar.

BH-outlet med bekväma och mjuka produkter

Du hittar även flera mjuka behåar i sköna material som är skonsamma mot huden. Det finns både modeller med och utan bygel beroende på hur mycket stöd du behöver för bysten. För en stor byst kan det vara skönt att använda en minimizer-modell som fördelar brösten i en större och plattare form. Med bygel får du extra stöd, men du hittar även modeller utan bygel. Med minimizer-modellen kan du ge illusionen av en mindre byst. Utan bygel kan du även välja sportbehåar som ger dig maximalt med stöd för att hålla bysten på plats för träningen. Om du inte söker en push up-modell eller bygelmodell är en mjuk BH ett bra alternativ. Dessa kan komma i sportiga modeller och stilar men även i spets och mer eleganta material. Bara för att du inte vill ha en bygelmodell betyder det inte att du behöver ge upp en sensuell look. Välj bland material som skir spets, transparent mesh och mjuk bomull. Många av modellerna i vårt sortiment kommer med matchande set av trosor och underdelar. Här kan du välja bland både romantiska set i spets och pastellfärger eller set i sofistikerade dämpade toner. Du hittar skonsamma material för både hud och miljö. Bland annat naturmaterial som ekologisk bomull som inte använder kemikalier i tillverkningsprocessen.

lingerie_outlet_3_CM

Få tillgång till exklusiva kollektioner till reapris

Genom att bli medlem i Lounge by Zalando kan du ta del av exklusiva erbjudanden på utvalda trender. Som medlem får du ta del av dagliga erbjudanden på utvalda produkter, men även kurerade kollektioner av de allra mest trendiga produkterna. Shoppa med upp till 75%* rabatt och hitta högkvalitativa modeller som passar för just din kropp. Du erbjuds dessutom gratis retur så du kan prova produkterna hemma i lugn och ro.