Träningskläder outlet

Vad Zalando Lounge kan erbjuda dig

Våra förmåner

Toppmärken för dig

Mer än 2 500 varumärken med fantastiska fynd varje dag

Klicka hem snygga träningskläder på rea hos Zalando Lounge

Vare sig du löptränar, går på gymmet eller utövar yoga så kan du fynda trendiga träningskläder av hög kvalitet i vår online outlet. Med en enkel registrering här på sidan får du tillgång till hela vårt utbud av träningsplagg och friluftskläder, ibland med rea på upp till 75%.

Sport-clothes-sale-zalando-lounge-SE

Fynda träningskläder med snabbtorkande tyger och god andasförmåga i vår outlet

För den som väl bestämt sig för att börja träna finns inga begränsningar. Alla kan börja motionera på ett sätt som passar just dem, eftersom det finns ett nästan ett oändligt utbud av träningsalternativ. För den som inte vill gå på gym eller gruppträna finns det gott om appar och online program att följa istället. Inga ursäkter alltså!

Så ska vi inte sticka under stol med det faktum att nya träningskläder också inspirerar oss att börja träna eller ta träningen till nästa nivå. Passform och funktion är förstås det allra viktigaste när det gäller plagg för träning. Det finns inget värre än att träna i kläder som är obekväma. Men utöver de här grundläggande faktorerna kan nog de flesta av oss också gilla när träningsplaggen är snygga.

Det känns alltid lite kul och inspirerande när vi känner att vi ser bra ut i träningskläderna, det går helt enkelt inte att komma ifrån. Hos oss på Zalando Lounge har vi förmånen att erbjuda våra medlemmar en bred katalog av träningsplagg till exceptionella priser. Vi uppdaterar vår outlet dagligen och ofta har vi hela kollektioner med sportkläder i våra kampanjer.

Här har du verkligen möjligheten att variera dig och alltid känna dig extra fin under träningspasset. Naturligtvis är också komfort och stödfunktioner optimala i plaggen och vi har ett brett utbud från märken som Puma, Nike, Adidas, Asics och New Balance.

Sport-clothes-sale-zalando-lounge

Träningstights på rea för alla sporter

Träningstights kan ha många olika funktioner, vilket är nödvändigt eftersom de behöver vara anpassade efter den sport du ska utöva. Det är lätt att tro att alla tights är tillverkade på samma sätt, men så är absolut inte fallet.

Tights anpassade för löpning har exempelvis mer funktioner och dragkedjor än andra. Här kan det finnas en ficka med dragkedja där du kan förvara din mobiltelefon och även en ficka med hake på insidan av plagget, där du kan fästa nycklarna under springrundan.

Tränar du på gym alternativt med lågintensiv träning som exempelvis yoga eller pilates, är det inte optimalt med den typen av funktioner. Då vill du ha så mjuka och flexibla plagg som möjligt, utan fickor eller sömmar som spänner åt. Dessutom är det viktigt att tightsen är extra höga i midjan så att du kan inta olika positioner utan att tightsen dras ner baktill.

Tröjor och toppar för löpning och gym

Ett funktionellt träningslinne eller en topp som också är bekväm vill du förstås ha till träningspasset. Plagg av den här typen ska vara mjuka och stretchiga och vara tillverkade i ett snabbtorkande och svettavvisande funktionsmaterial. Tanken är att plagget ska kännas torrt och bekvämt, även när du svettas.

Modellerna ser förstås olika ut och det finns allt från vanliga t-shirts till brottarlinnen. Det här är i första hand vad du själv känner dig bekväm med. T-shirts eller långärmade tröjor bör du förstås ha om du löptränar utomhus. Träningslinnen av brottarmodell med skuldrorna fria ger optimal rörelsefrihet och är bekväma för dig som vill ha en maximal rörelsefrihet under träningspasset.

När vi är inne på temat träningstoppar vill vi också passa på att nämna det nog så viktiga plagget sportbehån. Alla, oavsett byststorlek, behöver support under tröjan eller linnet för att kunna träna optimalt och bekvämt. I vår outlet hittar du ett brett utbud av snygga men framförallt superfunktionella sportbehåar som ger dig optimalt stöd under träningen.

Sports-clothing-outlet-zalando-lounge

Underställ för vintersporter

Underställ är förstås också väldigt viktigt och nödvändigt om du ägnar dig åt sporter som skidåkning, snowboardåkning eller BMX. Materialet i det här plagget är av största vikt. Ska det användas i minusgrader behöver det vara värmande och samtidigt vattenavvisande. Naturmaterial såsom merinoull är ett optimalt val.

Ull kan effektivt reglera kroppstemperaturen och håller dig varm när termometern sjunker. Dessutom är ull otroligt bra på att transportera bort fukt från kroppen och håller dig torr även under intensiv aktivitet. Numera finns det också syntetiska funktionsmaterial som klarar av att uppfylla kraven för plagg av den här typen.

Bli medlem i vår outlet och fyll garderoben med träningskläder på rea

I vårt utbud av frilufts- och träningskläder hittar du plagg från internationella och väletablerade märken. Vi har ett brett utbud oavsett din storlek, smak eller dina specifika behov. I kampanjerna är priserna alltid kraftigt nedsatta och här kan du verkligen göra fynd. Så registrera dig redan idag och få ditt första erbjudande direkt i din inkorg.

🔸 🔸 🔸

Dina favoriter: shoppa efter märke

🔸 🔸 🔸