Haglöfs outlet: spar op til 75%

Vad Zalando Lounge kan erbjuda dig

Våra förmåner

Toppmärken för dig

Mer än 2 500 varumärken med fantastiska fynd varje dag

Haglöfs i våran Zalando Lounge outlet

Haglöfs är ett av Sveriges mest älskade och uppskattade märke för tränings- och friluftskläder. Märket representerar kvalitet och aktiv fritid och briljerar med sitt breda utbud. På Zalando Lounge outlet kan du köpa en friluftsoutfit som fungerar både på sommaren och i hårda vintertemperaturer - för att inte tala om de fuktiga och oförutsägbara mellansäsongerna, där ett vattenavvisande plagg till outletpris är ett absolut måste.

haglofs-outlet-woman-hiking-zalando-lounge

Haglöfs grundades redan 1914 av Viktor Haglöfs,och ses idag som ett av världens största tillverkare av kläder och vildmarksutrustning. Tack vare sin skandinaviska design och sobra stil har märket vunnit otroliga framgångar världen över – och idag är det din tur att shoppa utvalda bitar i våran outlet. Märkets kläder och utrustning används inom alpinism, vandring, skidåkning men även inom jakt och fiske. Märket är även stora på lifestyle och har genom åren arbetat fram kollektioner som tilltalar en bred publik med en sund livsstil i sikte.

#Herr och Dam

I sortimentet hittar vi jackor, byxor, kläder, skor och sköna accessoarer – allt som behövs för ett rikt och äventyrligt liv i sol, snö, regn och blåst. Samtliga kreationer finns för herr, dam och barn.

Utbudet av byxor och jackor är lika varierat som det svenska vädret, här finns regnjackor, GORE -TEX jackor, vinter- och skidjackor, softshells-, skal- och klassiska vindjackor. Samtliga kategorier finns för byxor, några av dessa hittar du här i våran outlet. Beroende på aktivitet är byxorna och jackorna utrustade med speciella funktioner, tex justerbara byxben för vandring eller förstärkta partier och inbyggd RECCO®-reflektor för skidåkning.

Samtliga Haglöfs plagg är perfekt anpassade för de flesta utomhussporter och aktiviteter; klättring, skidåkning, vandring eller helt enkelt för träningsrundan i parken. Byxor och jackor finns i fodrat och ofodrat material, och passar allt från den nordiska kalla vintern till soliga dagar i alperna. Tack vare sin klassiska design passar utbudet även i storstadsmiljö och många väljer att använda sina kläder både till jobb och fritid. För den stilmedvetne finns parkas och anoraks, lätta att matcha med jeans och sneakers.

Märket har också ett enormt utbud av mellanlager och fleece. Fleecetröjor finns i flera modeller och färger, med huva, utan huva och i olika tjocklek. Haglöfs känsla för design och förståelse för marknaden och ”the outdoors” uppskattas av atleter, klättrare och skidåkare världen över, produkterna är genomtänkta och erbjuder precis de detaljer och funktioner som naturen kräver. På programmet finns även shorts, tights och underställ, anpassade till klassisk vandring och tuffare terränglöpning. För att komplettera din friluftslook hittar du även pannband, mössor och kepsar i kollektionen – ta en titt här online.

#Barn

Junior kollektionen visar samma styrkor och samma snygga design som de vuxna modellerna och är ett självklart val för att hålla dina barn varma och torra. Även här finns byxor och jackor men även sovsäckar och ryggsäckar specialanpassade till barnens mindre storlek.

#Skor och Kängor

Som en innovativ och seriös aktör på friluftsscenen levererar Haglöfs inte bara kläder. Med sin kollektion av friluftsskor och kängor visar märket sitt sinne och talang för teknisk design. Här i våran outlet hittar du delar av kollektionen; bekväma dam- och herrskor anpassade för vandring och vardag; med eller utan GORE-TEX. Modellerna finns i hög och låg skärning, med grov sula eller med bred framfot för extra komfort. Ta hand om dina skor med rätt skötselråd så håller de längre. Bra produkter för just dina skor hittar du online.

haglofs-outlet-tent-zalando-lounge

#Utrustning

På utrustningssidan hos Haglöfs hittar du ryggsäckar för de flesta behov; dagsryggsäckar, vandringsryggsäckar, skid- och klättringsryggsäckar samt datorväskor. Vart du än tar dig, finns en väska för just dina behov. En del av kollektionen hittar du här i våran outlet. Behöver du en teknisk ryggsäck till nästa expedition eller en klassisk rygga till skolstarten, ta en titt här i våran outlet. Haglöfs är även en pålitlig tillverkare av sovsäckar och har ett rikt utbud med dun-, syntet- och hybridsovsäckar. Sovsäckarna är tillverkade för att täcka både vinter- och sommarbehov, och garanterar värme ända ner till kyliga -26. För varmare nätter finns modeller anpassade upp till+8. Hittar du inte det du söker här, sök online.

#L.I.M

Haglöfs L.I.M är märkets tekniska utbud och utgör en serie produkter enligt mottot Less Is More. Här räknas varje gram, ju lättare desto bättre. Här finns ultralätta dunjackor, regnjackor, t-shirts och ryggsäckar, allt för den krävande vandraren eller bergslöparen som behöver lätta men slitstarka produkter.

#Accessoarer

Accessoarer står för det lilla extra men också för det nödvändiga. Handskar, kepsar, mössor och pannband – allt i hög kvalitet och med funktionella drag. Bland accessoarerna syns även praktiska regnskydd i olika storlekar, perfekt för att skydda ryggsäcken och dess innehåll på fjällvandringen. Finns det inte här på shopen hittar du det annars online.

Haglöfs kampanjer på Zalando Lounge

Om din garderob fortfarande saknar ett högkvalitativt friluftsset och du inte vill nöja dig med medelmåttiga kläder kan du kolla in följande kampanjer för friluftskläder eller Haglöfs egna erbjudande på Zalando Lounge. Anmäl dig till Zalando Lounge nu och dra nytta av vårt otroliga urval och oslagbara priser!

Skandinaviska favoritmärken

🔸

🔸

🔸

🔸