Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

Löparskor på rea

Löparskor är din bästa vän när det kommer till träning. Med snygg design och överlägsen komfort är vårt sortiment perfekt för att maximera din prestation. Utforska idag och hitta din perfekta passform.

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(74)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Snygga löparskor som är bekväma

Varje löpare oavsett nivå vet vikten av ett par lika bekväma som stabila löparskor. Oavsett vilken typ av löparsko du är ute efter har vi det med största sannolikhet hos Lounge by Zalando. Här hittar du många välkända märken, och du får dessutom upp till hela 75% rabatt när du väljer att klicka hem dina nya joggingskor hos oss.

running_shoes_outlet_2_CM

Billiga löparskor som håller i många steg framöver

Kostnaden av löparskor beror på modell och hur pass tekniskt utvecklade de är. När du handlar löparskor på vår breda outlet är prislappen lockande låg på många olika modeller och på olika delar av utvecklingsskalan. Vissa löparskor är som vanliga, fast bekvämare sneakers, medan andra har exempelvis dynamiska ståldubbar för ett mycket bättre grepp på alla underlag. En sak de alla har gemensamt är att du får skor som håller länge i utbyte mot en billigare peng när du handlar dina nya favoriter hos oss.

Skor online i rätt storlek

Det kan vara lite knepigt att välja rätt skostorlek när du handlar på nätet. Därför har vi gjort vår skostorleksguide tillgänglig för dig. Att välja ut din storlek är enklare än någonsin. Vi har dessutom ett stort utbud av storlekar och material. Då materialen kan ändra storleken för dig, bland annat beroende på hur töjbart det är, så råder vi dig att se storleksguiden för just den skon du har ögonen på.

running_shoes_outlet_3_CM

Löparskor för varje underlag

Väljer du att ta löpturen ute på en skogsslinga kan du behöva skor som är bättre lämpade för just det underlaget än de du använder inomhus på löpbandet. Här hittar du exempelvis löparskor med en greppande yttre sula som hindrar dig från att halka under exempelvis vinterhalvåret, material som andas trots stigande temperaturer, modeller med förstärkt häl och tå, samt tunnare skor om du föredrar att behålla nära kontakt med underlaget. Oavsett vilket underlag du föredrar eller vilken årstid du är mest aktiv under så har vi löparskorna för dig.

Joggingskor för den trendsäkra joggaren

Hållbart producerade skor, joggingskor med bra dämpning för minskad skaderisk, olika tjocklekar på klack/sula och varierande innersulor samtidigt som underlaget tas i beaktning. De tekniska valen är väldigt många. När du går med i Lounge by Zalando blir jakten på löparskor på rea enklare i vårt breda utbud. Du kan dessutom ta reda på vilken storlek du behöver med vår hjälpsamma och smidiga storleksguide. Tack vare fördelarna som exempelvis gratis retur och dagliga erbjudanden som du får hos Lounge by Zalando behöver du aldrig kompromissa med din stil, inte ens på joggingbanan.