Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

Bälten på rea

Lägg till en både praktisk och snygg detalj till din outfit med snygga bälten. Här hittar du både klassiska diskreta modeller som kompletterar din look såväl som trendiga och iögonfallande produkter som ger dig en helt ny stil.  Shoppa snygga skärp online.

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(91)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Snygga bälten för en ny och trendig stil

Shoppa bälten på rea genom att gå med i Zalandos exklusiva outlet, Lounge by Zalando. Som medlem får du tillgång till dagliga erbjudanden och rabatter med upp till 75%* lägre priser. Dra nytta av fördelar som gratis medlemskap, fria returer och dagliga deals på produkter från över 2500 olika varumärken.

belts outlet 2 CM

Uppdatera stilen med snygga bälten för alla stilar

En av de mest använda och praktiska accessoarerna i modevärlden är bältet. Detta kan både ge dig en elegant och sofistikerad stil eller extra attityd och lekfullhet till din outfit. Här hittar du allt från skärp för dam och herr till bälten för barn. 

Skärp är mångsidiga accessoarer som ger dig praktisk användning genom att hålla byxorna på plats. Trots detta finns en uppsjö av olika stilar på denna klassiska accessoar. Du hittar till exempel klassiska bälten i läder som passar i standardbyxornas hällor och som lätt kan bytas mellan olika byxor.

Förutom läderbälten hittar du även skärp i tyg och stretch vilket ger extra komfort och flexibilitet. Detta är särskilt passande på skärp för barn för att inte hindra lek och rörelse. Du hittar även bälten med justerbar storlek vilket ger fördelen att kunna anpassas för dagen och ge extra komfort och passform.

belts outlet 3 CM

Snygga bälten för dam och herr på rea

Bältet är inte bara en praktisk accessoar men även ett tillbehör som direkt kan förändra och upphöja din stil. Du hittar till exempel smala bälten för dam som kan ge en elegant och feminin touch till en vardagsklänning eller oversizad skjorta. Med ett smalt bälte kan du lättare framhäva midjan utan att accessoaren helt tar över din outfit.

Du kan även välja bland trendiga bredare bälten i mer iögonfallande stil. Bär ett brett läderbälte med nitar och kedjor för en kaxig punk-stil eller satsa på en korsettliknande modell för en moderiktig och trendig stil.

Bland bälten för herrar på rea hittar du både formella och avslappnade alternativ. Smala läderbälten är tidlösa klassiker som enkelt bärs till professionella stilar som kostymer och slacks. För en mer avslappnad stil kan du välja bälten i material som canvas i neutrala färger som lätt bärs tillsammans med jeans och t-shirt.

Shoppa outletpriser på skärp

För att shoppa skärp till outlet-priser ska du såklart se till att gå med i vår outlet Lounge by Zalando. Allt du behöver är din email för att registrera dig och att gå med är helt gratis. Som medlem får du tillgång till dagliga erbjudanden på produkter från tusentals varumärken.

  • Nya rabatter är tillgängliga under vardagar från klockan 7 på morgonen och på helger från klockan 8 så slå till direkt när du ser något du vill ha.
  • Reorna uppdateras med nya produkter varje dag så håll utkik efter lägre priser på just dina favoriter genom att bli medlem i vår outlet.