Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

Marvel på rea

Bli en superhjälte i vardagen med Marvel-kläder från Lounge by Zalando. Upptäck kläder, t-shirts och accessoarer inspirerade av dina favoritkaraktärer. Gå med nu och få upp till 75%* rabatt på mode från Marvel-världen!

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(74)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Möt kända superhjältar i vår Marvel outlet

Hos Lounge by Zalando kan du shoppa snygga Marvel kläder på rea för både barn och vuxna. Bli medlem och utnyttja förmånliga priser och otroliga rabatter på upp till 75% jämfört med det rekommenderade detaljhandelspriset på populära varor från kända varumärken. Som medlem i Lounge by Zalando kan du hitta nya spännande erbjudanden dagligen.

marvel outlet 2 CM

Välkommen in i en spännande värld fylld av Marvel kläder för barn

Marvel är ett av världens största serieförlag och är oerhört kända världen över för karaktärer som Spiderman, Hulken, Iron Man med flera. Hos oss på Lounge by Zalando hittar du ett noga utvalt sortiment av Marvel kläder för barn och vuxna. Stig in i vår online outlet och upptäck en värld fylld av superhjältar från kända serietidningar och filmer. Här hittar du allt ifrån accessoarer till barnkläder, t-shirts och hoodies. Som medlem får du dessutom ta del av unika erbjudanden varje dag. Välkommen in och träffa de välkända karaktärerna och superhjältarna.

Känn dig som en superhjälte med Marvel tröjor och t-shirts

Seriernas karaktärer går ofta hem väldigt bra hos de yngre, men självklart finns fans i alla åldrar. I vårt sortiment med Marvel kläder för herr och dam hittar du bland annat Marvel t-shirts och Marvel hoodies i bekväma passformer. En enkel t-shirt med logga livar upp vilken outfit som helst. Hos Lounge by Zalando hittar du tröjor med snygga tryck och fina färger. Här finns Marvel kläder för både herr och dam i många spännande modeller. Bara fantasin sätter gränser när det gäller att sätta ihop din vardagliga outfit. Med dessa kläder kan du känna dig stark, mäktig och oövervinnlig, precis som en superhjälte, varje dag. Passa på att bli medlem hos Lounge by Zalando för att ta del av exklusiva rabatter som erbjuds dagligen.

marvel outlet 3 CM

Fantasifulla Marvel accessoarer för alla åldrar

I vår stora Marvel rea kan du hitta allt från väskor till mössor och strumpor. Här hittar du de perfekta presenterna till vännen eller släktingen som är ett fan av Marvel och superhjältar. Eller varför inte unna dig själv en ny häftig t-shirt till din garderob. Hos Lounge by Zalando hittar du snygga kläder med motiv av spännande karaktärer som Captain America, Black Panther och Doctor Strange. Välkommen in och upptäck vår värld av färgstarka och fantasifulla accessoarer och Marvel skor.

Bli medlem i Lounge by Zalando och hitta nya erbjudanden i vår stora online outlet

Välkommen in till Lounge by Zalando och lär känna en värld fylld av Marvel kläder på rea för alla aktiviteter och årstider. Allt du behöver göra för att bli medlem i vår online outlet är att registrera dig, vilket går snabbt och problemfritt. Sedan kan du börja upptäcka nya erbjudanden och oslagbara rabatter på upp till 75% * som uppdateras varje dag. Här kan du shoppa exklusiva kläder och accessoarer från trendiga varumärken till väldigt förmånliga priser. Att registrera dig som medlem hos Lounge by Zalando är helt gratis!