Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

The North Face på rea

The North Face är det ultimata valet för äventyrare och friluftsentusiaster. Upptäck deras breda sortiment av högkvalitativa kläder och utrustning för alla väderförhållanden. Utforska nu och hitta din perfekta utrustning. Köp nu!

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(84)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Upptäck vårt utbud från The North Face hos Lounge by Zalando

För dig som älskar friluftsliv och äventyr, vill vi presentera Lounge by Zalando outlet. Här får du möjligheten att upptäcka en funktionell, bekväm och snygg kollektion av kläder och utrustning från The North Face som kommer att göra dig redo för steget ut i det okända. Registrera dig redan nu i vår exklusiva medlemsklubb, för att få oslagbara priser på varumärken med funktionskläder!

the_north_face_outlet_2_CM

Utrusta dig för äventyret online i vår The North Face Outlet

The North Face är benämningen på den kalla, dunkla och råbarkade sidan av ett berg. Med namnet vill The North Face signalera att du med hjälp av deras kollektion av utrustning, skor och funktionskläder, lättare kan anta alla de fysiska utmaningar du vill ta dig an i vår mäktiga natur. Företaget är förstahandsvalet för några av våra mest framgångsrika upptäcktsresande, extremskidåkare, klättrare och bergsbestigare. Det är ett faktum som är varumärkes största kvalitetsstämpel.

Komplett utrustning för äventyrare och jackor för stilmedvetna urbanistas

Det är dock inte bara extremidrottare som har glädje av företagets kollektioner. De passar även alla som helt enkelt vill hålla sig torra och varma, närhelst under året. Vare sig det är på hundpromenaden runt kvarteret eller på fjällsemestern.

I utbudet finns klassiska, svarta och moderiktiga jackor, likväl som funktionsjackor i signalfärger. Alla regn- och vindjackor är tillverkade med tyg som inte bara är vattentäta, utan som också har en ogenomtränglig fuktbarriär. Det gör att du håller dig torr och varm, även under mycket fuktiga förhållanden.

The North Face har också en stor kollektion med streetmode som växer sig allt större i popularitet. De enkla, stilrena snitten i kombination med tyg som är slitstarka, resulterar i perfekta plagg för den urbana livsstilen. De flesta jackmodeller kommer i en mängd färgkombinationer, vilket gör att alla har möjlighet att välja enligt de egna, personliga preferenserna.

Sammanfattningsvis har företaget helt enkelt lika mycket att erbjuda inbitna storstadsmänniskor som friluftsälskare. I vår outlet kan du hitta ett gediget utbud av varumärkets mest populära plagg, till mycket generösa reapriser.

Slittåliga kläder för äventyrliga barn

Företaget erbjuder också en bred barnkollektion för våra yngre äventyrare. Vårt skandinaviska klimat bjuder på många överraskningar och en stor del av året är det både blött och kallt. Särskilt viktigt är det att se till att våra barn är välklädda och varma, om de vistas ute mycket om dagarna.

Det trevliga med The North Faces kollektioner, är att de i stort sett är kompletta. Här finns allt som barnet behöver för utomhusvistelser, på ett och samma ställe. Är ni en familj som älskar friluftsaktiviteter, kan ni vara säkra på att ni hittar vad ni behöver i företagets utbud. Precis som kläderna för vuxna, är även barnkläderna tillverkade med den senaste teknologin. Jackorna är vind- och vattentäta, samtidigt som de har en bra andasfunktion. När det är dags att bege sig ut i skidbacken, har förstås företaget en utmärkt uppsättning av vinterkläder och skor för barn.

Vill du köpa utrustning till hela familjen från The North Faces kollektioner, vill vi tipsa dig om att bli medlem i vår online outlet klubb. Här kan du nämligen hitta varor från märket, med upp till 75%* rabatt.

the_north_face_outlet_3_CM

Skor för vuxna och barn

Friluftsmärket är kända för sina tekniska vandringskängor som utvecklats med de allra senaste innovationerna inom presentationsutrustning. Sulorna är framtagna för att hålla foten bekvämt på plats, vilket minskar risken för skador på vandringar i de tuffaste terränger. Men det är inte bara vandrare och klättrare som hittar skor bland utbudet. Du som vill ha bekväma friluftsskor eller skor för löprundan, hittar också flera modeller att välja mellan. Även här är det högsta komfort, i kombination med optimal funktion, som gäller. Inte heller i den här kategorin ska vi glömma bort att nämna det käraste vi har, nämligen barnen! Varumärket designar skor och kängor för alla aktiva barn som gillar äventyr av olika slag. Här hittar du skodon som är anpassade för campingliv, vandring och utmanande lekar i klätterställningarna.

Hos Lounge by Zalando kan du i lugn och ro gå igenom The North Faces kollektion och välja ut dina nyckelplagg, till oslagbara priser. Vi kan dessutom glädja dig med att vi har flera andra varumärken i samma kategori och med lika generösa rabatter. Det är enkelt att registrera sig på vår hemsida och när du har gjort det, får du omedelbart tillgång till alla erbjudanden.