Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

Coach på rea

Upplev COACH, det väletablerade amerikanska märket från New York som fokuserar på exklusiva väskor, plånböcker och accessoarer. Gå med i Lounge by Zalando och ta del av dagliga specialerbjudanden!

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(62)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

COACH för en sofistikerad och tidlös still

COACH är kända för sina exklusiva accessoarer och väskor i äkta skinn och andra högkvalitativa material. Varumärket står för en modern lyx som ger dig den perfekta accessoaren till alla dina outfits. Hos Lounge by Zalando kan du få tillgång till exklusiva erbjudanden från ett av världens mest eleganta och sofistikerade varumärken.

Coach_outlet_1_CM

COACHväskor på rea för alla stilar

COACH är ett väletablerat amerikanskt varumärke från New York som har specialiserat sig på väskor, accessoarer och bagage. Varumärket grundades redan på 40-talet och skapade då handgjorda skinnväskor och plånböcker. Detta gjorde varumärket känt för sin höga kvalitet och fokus på detaljer, något som än idag är centralt för COACH. Hitta en snygg väska i vårt sortiment för att höja varje outfit.

Bland COACHväskor på rea hittar du bland annat flera signaturmönster både på väskor i skinn och textil. Varumärkets signaturmönster, bokstaven C i olika riktningar, är mycket välkänt och idag synonymt med sofistikerad elegans. Välj till exempel en rymlig tote eller shoppingväska för att få med dig allt du behöver för dagen. Här finns väskor i alla olika storlekar och för olika användningsområden. Gemensamt är känslan för sofistikerad lyx och hög funktion som håller för alla deras produkter.

Du hittar även snygga handväskor i mindre storlekar, perfekta för utekvällen eller middagsbjudningen. Du hittar till exempel klassiska handväskor i kuvertmodeller för en enkel siluett. I enfärgat skinn och med en enkel C-logga i guld får du en sparsmakad och elegant väska som inte distraherar från din outfit, men samtidigt lägger till en elegant accessoar.

Coach_outlet_2_CM

Lyxiga accessoarer för ytterligare stilpoäng

Bland sortimentet hittar du mer än bara snygga väskor. Här finns en mängd stilrena accessoarer att välja på som ger dig en snygg look och sätter pricken över i:et för din outfit. Bland annat hittar du snygga solglasögon från COACH som både håller hög kvalitet när det kommer till att skydda ögonen från solens strålar och ger dig en klassisk Hollywood-look när det kommer till stil.

Du hittar även snygga klockor från som ger dig en diskret men stilren detalj i lyxig stil. Välj bland guldlänkade armband och minimalistiska urtavlor för en lyxig detalj som samtidigt känns modest. Varumärket har även skapat flera stilrena, om än lekfulla, smycken som missmatchade örhängen eller enkla armband och halskedjor.

Varumärket har även blivit populära när det kommer till skor. Samma känsla för detaljer och handgjorda kvalitet gäller även för de skinnskor som ingår i kollektionerna. Här hittar du bland annat snygga loafers i skinn eller skor med slip-in modeller för en avslappnad look som samtidigt känns lyxig. Du hittar även sneakers i skinn och snygga platåstövletter för utekvällen.

Gå med i Lounge by Zalando för dagliga erbjudanden

Som medlem hos Lounge by Zalando får du tillgång till dagliga erbjudanden på en mängd olika varumärken. Som medlem får du möjlighet att shoppa i våra flash sales med exklusiv rabatt på utvalda varor under bestämd tid. Det är gratis att gå med i vår online outlet och du får tillgång till flash sales med upp till 75% rabatt på det rekommenderade detaljhandelspriset.