Vi tillhör Zalando

Nya erbjudanden varje dag på Lounge by Zalando

SNÖ of Sweden på rea

Snö Of Sweden - Stil och elegans för varje tillfälle. Upptäck vårt exklusiva sortiment av smycken och accessoarer som kommer att lyfta din outfit till nya höjder. Shoppa nu och låt din stil tala för sig själv.

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(91)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Stilrena och vackra smycken från SNÖ of Sweden

SNÖ of Sweden har sedan starten 2002 etablerat sig som ett givet val för kvinnor som vill ha vackra smycken och accessoarer att bära under veckans alla dagar. Hos oss på Lounge by Zalando köper du de vackra smyckena till outletpriser och får dem smidigt hemskickade till din dörr. Enklare kan det inte bli.

snoofsweden_outlet_2_CM

Skandinavisk stilren design

Med basen i Östersund hämtar SNÖ of Sweden sin främsta inspiration från den vackra natur som omger den norrländska staden. En annan viktig inspirationskälla är de kvinnor som ska bära smyckena. Utan dem som inspiration och utgångspunkt hade deras smycken föga varit den framgångssaga som de nu är.

SNÖ of Sweden är ett familjeägt företag där grundaren Lena Jonsson Näslund är den visionära motorn medan det interna designerteamet står för den stilrena skandinaviska designen. Valet av material är också något som är väldigt viktigt för företaget. Samtliga smycken görs av nickelfria material. Det kan handla om smycken i silver, guld och roséguld, men också helt nytänkande kombinationer där exempelvis textilier kombineras med metall.

Smycken som gör dig vacker under veckans alla dagar

SNÖ of Sweden har smycken som passar för alla tillfällen. I kollektionen hittar du både smycken som lyfter en vardaglig look och smycken som får dig att glittra lite extra på festen oavsett om det handlar om en enkel hemmafest, en nyårsfest eller ett bröllop.

Ska du gå till jobbet kan du enkelt lyfta den gråa vardagliga jeans och t-shirt-looken med exempelvis ett par örhängen, ett armband eller ett halsband. Handlar det om att gå på fest plockar du fram ett par vackra och imponerande chandelier-örhängen, för kom ihåg - att klä sig i smycken från från SNÖ of Sweden är alltid rätt.

snoofsweden_outlet_3_CM

Passar alla kvinnor och plånböcker

SNÖ of Swedens trendiga smycken passar kvinnor av alla typer och i alla åldrar. Du behöver inte känna att du inte kan bära dem för att du har passerat en viss ålder eller för att du inte har den rätta stilen. Smyckena matchar istället den stil du redan har och gör att den känns mer lyxig och unik.

Du blir heller inte ruinerad av att köpa dessa vackra smycken, då du enkelt kan hitta smycken som matchar just den budget som du har just nu. Detta är en fördel inte alla andra märken kan erbjuda.

Shoppa SNÖ of smycken via vår online outlet

Söker du efter riktigt bra priser på dina tilltänkta smycken? Då är det till Lounge by Zalando du ska vända dig. I vår online outlet kan du handla smycken till outlet- och reapriser utan att själv behöva hänga på låset när rean öppnar. Som medlem hos oss så informeras du i god tid om vilka kampanjer som är på gång. I sortimentet hittar du smycken men en rabatt på upp till 75% jämfört med det rekommenderade cirkapriset. Skulle du sedan ångra ditt köp har du alltid fria returer upp till 31 dagar efter köpet. Detta helt utan förpliktelser. Bättre än så kan det inte bli!