Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

Disney på rea

Letar du efter Disneykläder och accessoarer? Utforska vårt magiska sortiment som inkluderar t-shirts, hoodies, pyjamasar och mycket mer. Ge din stil en touch av Disney-idéer och sprid glädje i vardagen.

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(74)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Upptäck vår lekfulla värld av Disneykläder på rea

Hos Lounge by Zalando kan du shoppa Disneykläder på rea för både barn och vuxna. Som medlem i vår online outlet får du nämligen utnyttja riktigt förmånliga priser och rabatter på upp till 75% jämfört med det rekommenderade detaljhandelspriset på kläder, skor och accessoarer från välkända märken. Stig in och utforska nya erbjudanden varje dag!

disney outlet 2 CM

Liva upp vardagen med Disneykläder för barn och baby

Ingenting livar upp en tråkig grå vardag som snygga Disneykläder. I dessa färgstarka kollektioner är lekfullhet och glädje ledorden. Bland barnkläderna möter vi våra favoritkaraktärer från de kända filmerna och tv-programmen. Kliv in i fantasins värld och träffa Musse Pigg och hans vänner. Du hittar även Disney kläder för barn och baby med Frozen-motiv och mycket mer. Med dessa barnkläder blir det definitivt roligare för de minsta att klä på sig. Självklart så är kläderna för barn gjorda i mjuka och stretchiga material som ger god rörelsefrihet för aktiva småttingar. Hos Lounge by Zalando kan stora som små hitta Disney tröjor och skor. Unna dig en skön pyjamas eller köp en till ditt barn. Ingen blir besviken över att få Disney kläder i present, vilket gör att de är perfekta som gåvor eller julklappar till nära och kära.

Förbli ung i sinnet med trendiga Disneykläder för vuxna

Det är inte bara barn som älskar Disney, tvärtom! Bland de största fansen hittar vi vuxna som växt upp med de klassiska tecknade filmerna och de roliga figurerna. Idag är det trendigt att bära med sig en bit av barndomen in i vuxenlivet med hjälp av en Disney pyjamas eller Disney kläder för dam. Disney har gett oss minnen som vi aldrig glömmer. Tappa inte bort din lekfullhet längs livets gång. I fantasins värld kan allting hända, och detsamma gäller i vår online outlet och speciellt i vårt sortiment av Disney kläder. Välkommen in och shoppa loss hos Lounge by Zalando.

disney outlet 3 CM

Disney väskor och ryggsäckar för stora och små fans

Hos Lounge by Zalando hittar du exklusiva erbjudanden på väskor och ryggsäckar för alla tillfällen. Oavsett hur gammal du är så kan du hitta en Disney väska som faller dig i smaken. Botanisera bland axelremsväskor, skötväskor, ryggsäckar shoppingväskor, weekendväskor och resväskor. Dessa accessoarer skapar en stil som är söt, trendig och cool på en och samma gång. För att fullända din look eller sätta en lekfull prägel på din outfit kan du satsa på ett par snygga och bekväma skor eller sneakers.

Stig in i Lounge by Zalando och utforska vår stora Disney outlet

Hos Lounge by Zalando kan du upptäcka en helt ny värld fylld av Disney kläder på rea för alla säsonger och årstider. Som medlem i vår online outlet kan du shoppa exklusiva varor från trendiga varumärken till nedsatt pris. Upptäck nya erbjudanden varje dag och inspireras av alla snygga kläder, skor och accessoarer som erbjuds. Att bli medlem hos Lounge by Zalando är helt gratis och det är enkelt att registrera dig. Fria returer ingår, ifall du mot förmodan skulle ångra ditt köp.