Vi tillhör Zalando

Nya erbjudanden varje dag på Lounge by Zalando

Kenzo på rea

Lyft stilen med nya och vackra plagg från Kenzo. I kollektionen hittar du den perfekta mixen mellan österländskt och västerländskt mode, både i form av mönster och design. En mix som gör Kenzo spännande och till ett måste i garderoben. 

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(74)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Ta del av utmärkta deals på Kenzos vackra plagg

I Kenzos kollektion möter det sofistikerade och rena det lekfulla och överraskande. Det gör att vårt utvalda urval alltid känns spännande. Tecknar du upp dig hos oss på Lounge by Zalando så får du ta del av exklusiva erbjudanden från cirka 2500 varumärken och kan bland dessa shoppa loss från Kenzos stora utbud.

kenzo_outlet_2_CM

Inled veckan i en härlig Kenzo-tröja

1970 grundades varumärket i Paris. Med sin unika design kombinerar de ett japanskt och österländskt tänk med det västerländska. Det har gett dem många följare världen över och den tiger som ofta syns på märkets plagg har blivit ikonisk. De färgstarka mönsterbilderna och föreningen av lyxigt mode med en modern streetwear-look gör att Kenzo har gått hem hos en bred kundgrupp.  

Bär du en Kenzo-tröja, hoodie eller t-shirt så sticker du garanterat ut från mängden, då inspiration ofta hämtas från det österländska genom att skapa prints från den orientaliska mytologin. Detta stöps sedan i en västerländsk form till en mycket spännande kombination som resulterar i kollektioner för både dam- herr- och barn. Tröjor som passar att bära under veckans alla dagar. I kollektionen hittar du även jackor, byxor och accessoarer.

kenzo_outlet_3_CM

Flanera bekvämt i snygga Kenzo skor

Det modehus som idag inte har en egen skolinje är idag i minoritet. Du hittar därför även många och riktigt snygga skomodeller. Försöker du skapa dig en snygg outfit är det ofta valet av skor som avgör om du lyckas eller inte. Med snygga sneakers sätter du garanterat pricken över i:et i din look. Du hittar allt ifrån stilrena vita till vackert mönstrade, som utgör ett naturligt blickfång.  

I utbudet av skor hittar du även snygga boots, smidiga slip-ons, loafers, stövlar, espadrillers och sandaler. Bland damskorna hittar du även högklackade pumps. Allt för att ditt skobehov ska vara så komplett som möjligt utan att du behöver gå till något annat varumärke.  

Upptäck fantastiska mode-erbjudanden hos Lounge by Zalando

Är du ute efter att shoppa till bra priser är online-outleten Lounge by Zalando ett måste för dig att besöka. Hos oss hittar du dina favoritplagg för upp 75% lägre priser jämfört med de rekommenderade butikspriserna. Det gör att du får mer kläder för pengarna.

Att registrera sig är enkelt och tar bara några minuter. Du får sedan ett mejl så snart nya varumärken kommer ut på kampanj. Du kan också ladda ner vår app för att enkelt följa kampanjerna och göra dina köp direkt i mobilen. 

Med medlemskap hos oss på Lounge by Zalando så missar du aldrig när Kenzos plagg, skor och accessoarer kommer ut på rea. Du har då också möjlighet att ta del av över 2500 varumärken ytterligare, som alla erbjuder sina produkter till riktigt bra priser. Förnya din garderob med statementplagg och fixa din perfekta stil.