Vi tillhör Zalando

Upp till -55%* på Lounge by Zalando

Fossil på rea

Fossil är din ultimata destination för tidlös stil och elegans. Upptäck vårt sortiment av klockor, smycken och accessoarer som kompletterar din personliga stil perfekt. Shoppa nu och hitta dina favoriter!

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(62)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Gör din garderob komplett hos Lounge by Zalando - klockor och smycken från Fossil

Det som binder samman en outfit är oftast accessoarer. Klockor och smycken är sådana typiska detaljer som kan göra en hel klädsel och här i vår Fossil outlet hittar du eleganta accessoarer i klassiskt utförande, likväl som nytänkande och trendiga varianter. Efter en snabb och enkel registrering hos oss på Lounge by Zalando, får du tillgång till vårt exklusiva sortiment från Fossil, dessutom till rabatterade priser. Så registrera dig redan idag här online och få tillgång till hela vårt sortiment!

fossil_outlet_1_CM

Fynda Fossils exklusiva klockor till outletpriser

Fossil är varumärket som vill skapa klockor och andra accessoarer till alla som älskar kvalitet och innovation, likväl som stilrena klassiker. Deras hantverksmässigt tillverkade klockor är tänkta att hålla i generationer och ger bäraren en gedigen känsla av stil och kvalitet.

Klockföretaget har tagit inspiration från den amerikanska hantverkskreativiteten med dess optimism, autenticitet och inte minst kreativitet. Om du registrerar dig som medlem i vår outlet, kommer du att få tillgång till vårt Fossilsortiment till kraftigt nedsatta priser. Vi fyller kontinuerligt på vår outlet och här hittar du ständigt fina nyheter att klicka hem.

Klockor som kompletterar din klädstil med tidlös elegans

Fossils kollektioner består av allt från kronografer, till smarta klockor med den senaste teknologin. Oavsett vilken du föredrar, finns alla i väldigt många stilar och färger för att du ska kunna variera dig så ofta du vill. Oavsett vilken typ av armband du föredrar, hittar du garanterat det i deras utbud. Armband i läder, rostfritt stål, tyg eller silikon: här finns verkligen material för alla smaker.

Föredrar du en traditionell och klassisk, tidlös stil på klockor, kommer du säkerligen att hitta din favorit bland klockorna med läderarmband eller rostfritt stål. De här modellerna är perfekta för alla som vill signalera pondus och självförtroende i sin profession. De passar till en strikt kostym, men är samtidigt också väldigt klädsamma att bära tillsammans med en avslappnad look med exempelvis chinos och blazers.

Gillar du mer expressiva uttryck och föredrar färg och individualism, även i accessoarerna? Det finns gott om härliga modeller i spännande utföranden och med färggranna klockarmband. De har också klockmodeller med strass och lyxiga detaljer som sätter mer glamour på vilken vardagsoutfit som helst.

De smarta klockorna och klockorna med silikonarmband, är till för alla som lever ett aktivt liv och som exempelvis tränar mycket. De är tåliga och silikonarmbanden är dessutom hygieniska och väldigt lätta att torka eller skölja av, efter ett intensivt pass på gymmet eller spinningträningen.

fossil_outlet_2_CM

Klockmodeller för både dam och herr

Fossil har satsat på att göra utbudet lika generöst för både kvinnor och män. Står klockorna i silver eller guld färg precis den där rätta allt socialen som blir den det perfekta komplementet till en noggrant utvald kostym eller noggrant utvald slips. Gillar du mer än en avslappnad look både på jobbet och fritiden Varför inte välja en av deras Eleganta urtavlor med romerska siffror i kombination med ett gediget läderarmband.

Många kvinnor föredrar mindre klockor och de här har varumärket verkligen tillgodosett. De har ett utbud av små otroligt vackra väckarklockor med en mängd fina detaljer som skapar ett verkligt Unikt utseende. en sån här liten detalj kan verkligen sätta Pricken över iet i din hela din outfit för dagen. du kan välja mellan gul toner roséguld eller stress för en mer glamorös look.

Smycken som hamnar i blickfånget

Alla som älskar Fossils klockor bör definitivt inte missa deras utbud av smycken. Här finns ringar, örhängen, armband och halsband som ger dig precis den rätta prägeln av elegans. Det ger dig det självförtroende du behöver inför arbetsdagen, eller ett särskilt betydelsefullt sammanhang.

Även här har Fossils formgivare jobbat brett och de har både trendiga och nyskapande smycken, parallellt med sina klassiska och mer ikoniska kollektioner. Gemensamt för dem alla är de rena linjerna och genomtänkta detaljerna som gör att de kommer att användas år efter år.

Vintagestil med inspiration från förra sekelskiftet

Bland smyckena hittar du vintage-inspirerade exemplar som har hämtat sin inspiration från mitten av förra sekelskiftet. Här finns eleganta örhängen i fjäderformationer med en antydan av 1950-tal. Du hittar även minimalistiska halsband som hämtat sin inspiration från 60-talets vurm för stilrena former och symmetri.

För dig som vill komplettera din garderob med de snyggaste och mest exklusiva accessoarerna, kan vi rekommendera ett medlemskap hos oss på Privé by Zalando online. I vår exklusiva medlemsklubb får du tillgång till Fossils utbud och andra lyxiga klock- och smyckesmärken, ibland med rabatter på över 75%*! Våra medlemmar får också särskilt utvalda köptips, utifrån deras egen stil och smak. Allt direkt i inkorgen! Så registrera dig redan idag och få tillgång till alla kollektioner i vår märkesoutlet online.