Vi tillhör Zalando

Nya erbjudanden varje dag på Lounge by Zalando

Urban Outfitters på rea

Urban Outfitters erbjuder trendiga och unika kläder för dig som vill sticka ut. Utforska deras sortiment av snygga jeans, trendiga t-shirts och mycket mer. Hitta din perfekta stil idag och uttryck din egen personlighet.

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(91)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Kaxiga basplagg från BDG Urban Outfitters på rea-priser

Urban Outfitters har gjort sig ett namn världen över för sina trendiga och prisvärda plagg med urban känsla och kaxig attityd. Deras varumärke BDG Urban Outfitters är en kollektion av basplagg och jeans med en ledig känsla men mycket attityd. Här får du en tuff stil med skön passform och avslappnad look. Med ett medlemskap i Lounge by Zalando får du tillgång till exklusiva erbjudanden och rabatter med upp till 75% rea jämfört med det rekommenderade cirkapriset.

urban_outfitters_outlet_2_CM

Urban Outfitters outlet: trendiga vardagsplagg

Urban Outfitters har gjort sig kända för sin tuffa street-stil och prisvärda vardagsplagg. Här hittar du kläder som följer de allra senaste trenderna och den som söker en lite tuffare stil som sticker ut även till vardags har hittat rätt hos Urban Outfitters. Med basplaggen från BDG Urban Outfitters får du en cool look med plagg som lätt går att mixa och matcha.

I grunden för kollektionen från BDG Urban Outfitters är varumärkets jeans. Dessa har blivit enormt populära tack vare den smickrande passformen, och genomgående för jeansen är de höga bakfickorna som ger varumärkets jeans den igenkänningsbara silhuetten. Här hittar du allt från smala jeans till jeans med vidare passform.

Matcha till exempel en kort och tight topp från BDG Urban Outfitters med ett par vida baggy-jeans och sneakers med platåsula för en trendig vardagsstil med kaxig känsla. Du hittar även mönstrade jeans i utsvängd retrostil och bekväma jeans med klassiskt rak passform.

urban_outfitters_outlet_3_CM

Hitta unika vardagsplagg på rea

Kollektionerna från BDG Urban Outfitters innehåller bland annat en mängd olika modeller av t-shirts med snygga tryck, och du hittar t-shirts med retroinspirerade tryck och batikfärgning i mjuka material. Du hittar även hållbara alternativ gjorda av återvunnen bomull, matcha med ett par stretchiga jeans med hög midja för en snygg och ledig look som dessutom håller dig bekväm under hela dagen.

BDG-kollektionen innehåller även stora oversizade huvtröjor som gör att du kan hålla dig trendig samtidigt som du är bekväm. När temperaturerna sjunker kan du välja bland jackor med raka snitt i klara färger. Här är det inte neutrala basfärger som gäller utan färgstarkt neon och klara pastelltoner.

Även när det kommer till basplagg är varumärkets kläder unika och ger dig en iögonfallande stil. Du hittar till exempel många basplagg som är gjorda i överdrivna silhuetter för en trendig stil eller med unika detaljer och sömmar som gör även vardagskläderna till häftiga mode statements. Här kan du hålla dig trendig och moderiktig i alla situationer utan att kompromissa när det kommer till din komfort.

Bli medlem i Lounge by Zalando för exklusiva erbjudanden

Shoppa bland ett enormt utbud av varumärken till outlet-priser hos medlemsklubben Lounge by Zalando. Genom att bli medlem i Lounge by Zalando får du tillgång till exklusiva medlemserbjudanden och outlet-priser på trendiga kollektioner, och som medlem får du dessutom tillgång till särskilda reor och utvalda varor. Du får dessutom alltid öppet köp och fria returer så du kan prova kläderna i lugn och ro hemma om du är osäker på storlek och passform. Här är några av de förmåner du får som medlem:

  • Utvalda rabatter på trendiga
  • Öppet köp i upp till 31 dagar så att du har tid att bestämma dig.
  • Prova i lugnt och ro hemma med gratis retur – skicka bara tillbaka det som inte passar.
  • Får upp till 75% rabatt på det rekommenderade cirkapriset på över 2500 olika designermärken.