Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

Masai på rea

Uppdatera garderoben med vackra kläder från Masai. Varumärket bjuder på en bred kollektion av moderiktiga, stilfulla och bekväma plagg som ligger helt rätt i tiden. Vill du förnya både din lock och din garderob så är Masai rätt märke att satsa på.

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(91)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Hitta Masai-kläder till riktigt bra priser

På vår Masai-rea hittar du vackra plagg till fantastiska priser. Genom att sajna upp dig som medlem på Lounge by Zalando får du ta del av dagliga erbjudanden från välkända varumärken. Med upp till 75%* rabatt kan du exempelvis hitta klänningar, byxor, kjolar och jackor till priser få andra kan matcha.

masai_outlet_2_CM

Satsa på en feminin och personlig stil med Masais klänningar

Masai bildades i Köpenhamn 1992 av de två syskonen Nina och Hans Rye. Visionen var att alla kvinnor skulle få känna frihet och våga vara sig själva. Masai kläder växte snabbt till att bli ett internationellt etablerat modeföretag med både modeplagg och stilfulla accessoarer. Märket har gjort sig känt för sina härliga mönster och för att det nästan uteslutande jobbar med tyger av naturmaterial. Idag lockar Masai en bred kundgrupp av kvinnor i alla åldrar, som alla vill ta del av feminina plagg för att skapa sin egna personliga stil.

I kollektionen hittar du ett stort utbud av vackra klänningar. Här finns klänningar som passar både för vardag och fest. Du kan exempelvis hitta klänningar som gör sig utmärkt på kontoret, samt fina aftonklänningar som drar till sig många beundrande blickar. De vackra mönstren är unika och stilfulla och bidrar alla till att skapa en riktigt vacker siluett. Oavsett om du gillar färgglada mönster, blommigt eller vintage-inspirerade ränder och prickar så hittar du det hos Masai.

masai_outlet_3_CM

Med Massais byxor sätter du grunden för stilen

För att bygga upp en stilfull garderob och även skapa en egen stil gäller det att inte glömma bort hur viktiga basplaggen är. Ett basplagg som går att matcha med väldigt mycket är byxor. Med rätt byxa till rätt plagg är du alltid en stilmässig vinnare. Det gäller därför att fylla garderoben med byxor för alla tillfällen. Masais byxor finns i flera olika modeller och material. Du kan exempelvis hitta leggings, tights, tygbyxor, med eller utan mönster, och byxor av blå denim med stretch.   

Byxorna kan du stilfullt bära under en kjol eller tillsammans med en tunika. En enkel och klassisk jeans och t-shirt look funkar också i alla väder. Väljer du en lös och ledig passform har du ett skönt och luftigt plagg att gå till jobbet i under varma sommardagar. Du kan också välja att bära enbart kjol under de varma dagarna i kombination med en vacker topp. Även shorts finns i Masais breda sortiment. 

För att ta del av riktigt bra deals får du inte missa Lounge by Zalando

När det är dags för dig att uppdatera din garderob eller när du känner dig allmänt shoppingsugen så är det Lounge by Zalando du ska utforska för att hitta de riktigt bra dealsen.  Handlar du hos oss kan du spara upp till 75% jämfört med det rekommenderade butikspriset. Att registrera sig är enkelt och helt fritt från avgifter.  Du skriver bara in din e-postadress och väljer ett lösenord. Du får sedan ett mejl när nya deals presenteras.

Att handla på Lounge by Zalandos online outlet kan du antingen göra via hemsidan eller via vår app, som du enkelt laddar ner från din vanliga appbutik. Nya deals presenteras regelbundet och läggs upp så tidigt som vid sju-tiden under vardagar och vid åtta-tiden under helger.

Joina vår exklusiva online outlet redan idag för att inte missa chansen att fynda dina favoritplagg från Masai och många andra varumärken till riktiga outlet-priser.