Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

LEGO på rea

LEGO är en långvarig favorit bland barn, och förenar kreativitet med glädjen av att bygga. Med LEGO-klossar kan du skapa nya äventyr, och LEGO Wear klädkollektionen är lika omtyckt som själva leksaken. Här finns LEGO kläder och leksaker till bra priser!

Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

LEGO på rea hos Lounge by Zalando

LEGO är den berömda leksakstillverkaren som har utökat sitt sortiment enormt under många år. Nu säljs barnkläder från LEGO även hos Lounge by Zalando. Skapa enkelt ett konto och kom in och titta på vår outlet för att hitta flera av dina barns favoriter på rea.

LEGO_outlet_1_CM

Shoppa barnkläder från LEGO hos Lounge by Zalando

Alla känner väl till det danska företaget som specialiserat sig på att skapa mångfaldiga leksaker av byggstenar som kan sättas ihop på olika, kreativa sätt och har roat både vuxna och barn sedan 1932. Vid uppstart började det med enklare träleksaker men nu är företaget ledande inom branschen. Nu tillverkas inte bara leksaker som öppnar en helt ny värld för alla som ger sig in i leken utan även kläder och accessoarer som gör vardagen lite roligare och äventyrligare för barnen, från yngre åldrar ända upp i tonåren.

Gör det enkelt för dig själv

Alla vet att få med sina barn för att köpa kläder ibland kan vara en riktig utmaning. Men tack vare Lounge by Zalando görs livet lite enklare för dig och ännu lite roligare för barnen. Inte nog med att du enkelt kollar igenom katalogen och handlar online, du kan dessutom köpa kläder inspirerade av barnens favoritleksaker till förmånligare priser på vår online outlet.

Här finns allt från t-shirtar till byxor, myskläder och regnställ för både flickor och pojkar från kollektioner som NINJAGO och Duplo. LEGO Wear är till för alla och leds av samma värderingar som leksakerna själva. Alla kläder är utformade för att vara kreativa, fantasifulla och dessutom tåla både lek och väder, uformade för att vara perfekta för alla barn!

Varumärket har länge varit synonymt med kvalitet och detta gäller inte minst bland kläderna. Mycket fokus har lagts på att utveckla kläder som klarar av tuffa tag och mycket lek. På så sätt får barnen behålla sina favoritkläder så länge som möjligt – även i de mest fartfyllda av lekar.

LEGO_outlet_2_CM

Kända figurer och serier på barnens favoritkläder

Batman, NINJAGO, Duplo och ännu fler. LEGO Wear inspireras på samma sätt som leksakerna genom att låta barnens älskade hjältar och karaktärer få bli en stor del av äventyret. Hos varumärket erbjuds massor med olika plagg som är inspirerade av kända figurer. Så oavsett vad ditt barn behöver för typ av kläder så finns det alltid något spännande att upptäcka och tycka om.

Bra kvalitet till ännu bättre reapriser online

Det här är ett märke som lägger stor vikt vid kvalitet. Allt för att barnen ska ha kläder som är hållbara i längden, tål att lekas i ordentligt och som skyddar dem i regn och rusk och vid mer fartfyllda, äventyrliga lekar.

I de olika kollektionerna finns tjocktröjor och mysbyxor som håller barnen varma och regnkläder som håller fukt och väta borta under grå höstdagar. Dessutom hittar du flera olika kepsar som skyddar barnens ögon och ansikte när det är varmt och soligt.

LEGO för alla – även de allra mest aktiva

LEGO fokuserar inte bara på kvalitet utan även funktionalitet. Kläderna är inte bara fantasifulla och uppmuntrar till lek och glädje utan dessutom tillverkar märket också träningskläder för de allra mest aktiva och sportintresserade barnen. Här finns träningsbyxor, shorts och friluftsplagg som gör det enkelt för barnen att inspireras till att röra på sig och må bra i alla väder och vid alla tillfällen.

Hos Lounge by Zalando kan du välja mellan flera olika typer av klädesplagg från märket till fantastiska priser. På vår outlet säljs flera fantasifulla och fina kläder billigare än ordinarie pris. Kika in på Lounge by Zalando redan idag och gör ett riktigt fynd.

Klicka hem favoriterna från vår online-shop

Enkelt och smidigt. Med Lounge by Zalando får du tillgång till massvis med alternativ från märkets olika kollektioner direkt från ditt eget hem. Inget mer spring i butikerna utan nu kan du i lugn och ro skrolla igenom vår katalog och beställa hem precis det barnen gillar mest.

Passa på att skapa ett konto på Lounge by Zalando redan idag för att få tillgång till massor av fina kläder till otroligt bra reapriser. Vi gör det enkelt att hitta bra kläder till barnen till förmånliga priser.