LEGO outlet

Vad Zalando Lounge kan erbjuda dig

Våra förmåner

Toppmärken för dig

Mer än 2 500 varumärken med fantastiska fynd varje dag

LEGO på rea hos Zalando Lounge

LEGO är den berömda leksakstillverkaren som har utökat sitt sortiment enormt under många år. Nu säljs barnkläder från LEGO även hos Zalando Lounge. Skapa enkelt ett konto och kom in och titta på vår outlet för att hitta flera av dina barns favoriter på rea.

1280x810 lego bg 210531

Shoppa barnkläder från LEGO hos Zalando Lounge

Alla känner väl till det danska företaget som specialiserat sig på att skapa mångfaldiga leksaker av byggstenar som kan sättas ihop på olika, kreativa sätt och har roat både vuxna och barn sedan 1932. Vid uppstart började det med enklare träleksaker men nu är företaget ledande inom branschen. Nu tillverkas inte bara leksaker som öppnar en helt ny värld för alla som ger sig in i leken utan även kläder och accessoarer som gör vardagen lite roligare och äventyrligare för barnen, från yngre åldrar ända upp i tonåren.

Gör det enkelt för dig själv

Alla vet att få med sina barn för att köpa kläder ibland kan vara en riktig utmaning. Men tack vare Zalando Lounge görs livet lite enklare för dig och ännu lite roligare för barnen. Inte nog med att du enkelt kollar igenom katalogen och handlar online, du kan dessutom köpa kläder inspirerade av barnens favoritleksaker till förmånligare priser på vår online outlet.

Här finns allt från t-shirtar till byxor, myskläder och regnställ för både flickor och pojkar från kollektioner som NINJAGO och Duplo. LEGO Wear är till för alla och leds av samma värderingar som leksakerna själva. Alla kläder är utformade för att vara kreativa, fantasifulla och dessutom tåla både lek och väder, uformade för att vara perfekta för alla barn!

Varumärket har länge varit synonymt med kvalitet och detta gäller inte minst bland kläderna. Mycket fokus har lagts på att utveckla kläder som klarar av tuffa tag och mycket lek. På så sätt får barnen behålla sina favoritkläder så länge som möjligt – även i de mest fartfyllda av lekar.

Lego-outlet-products-zalando-lounge

Kända figurer och serier på barnens favoritkläder

Batman, NINJAGO, Duplo och ännu fler. LEGO Wear inspireras på samma sätt som leksakerna genom att låta barnens älskade hjältar och karaktärer få bli en stor del av äventyret. Hos varumärket erbjuds massor med olika plagg som är inspirerade av kända figurer. Så oavsett vad ditt barn behöver för typ av kläder så finns det alltid något spännande att upptäcka och tycka om.

Bra kvalitet till ännu bättre reapriser online

Det här är ett märke som lägger stor vikt vid kvalitet. Allt för att barnen ska ha kläder som är hållbara i längden, tål att lekas i ordentligt och som skyddar dem i regn och rusk och vid mer fartfyllda, äventyrliga lekar.

I de olika kollektionerna finns tjocktröjor och mysbyxor som håller barnen varma och regnkläder som håller fukt och väta borta under grå höstdagar. Dessutom hittar du flera olika kepsar som skyddar barnens ögon och ansikte när det är varmt och soligt.

Lego-outlet-home-furnishing-zalando-lounge

LEGO för alla – även de allra mest aktiva

LEGO fokuserar inte bara på kvalitet utan även funktionalitet. Kläderna är inte bara fantasifulla och uppmuntrar till lek och glädje utan dessutom tillverkar märket också träningskläder för de allra mest aktiva och sportintresserade barnen. Här finns träningsbyxor, shorts och friluftsplagg som gör det enkelt för barnen att inspireras till att röra på sig och må bra i alla väder och vid alla tillfällen.

Hos Zalando Lounge kan du välja mellan flera olika typer av klädesplagg från märket till fantastiska priser. På vår outlet säljs flera fantasifulla och fina kläder billigare än ordinarie pris. Kika in på Zalando Lounge redan idag och gör ett riktigt fynd.

Klicka hem favoriterna från vår online-shop

Enkelt och smidigt. Med Zalando Lounge får du tillgång till massvis med alternativ från märkets olika kollektioner direkt från ditt eget hem. Inget mer spring i butikerna utan nu kan du i lugn och ro skrolla igenom vår katalog och beställa hem precis det barnen gillar mest.

Passa på att skapa ett konto på Zalando Lounge redan idag för att få tillgång till massor av fina kläder till otroligt bra reapriser. Vi gör det enkelt att hitta bra kläder till barnen till förmånliga priser.

🔸 🔸 🔸

Upptäck mer

MÄRKEN

adidas ▪️ Björn Borg ▪️ Converse ️▪️ Ecco ▪️ Haglöfs ▪️ Nike ▪️ Puma ▪️ Reima ▪️ Vans

🔸 🔸 🔸