Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

Filippa K på rea

Hitta din personliga stil med Filippa K. Upptäck vårt sortiment av stilrena kläder, från eleganta kostymer till avslappnade vardagsplagg. Välkommen till Filippa K, där tidlös stil möter modernitet.

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(62)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Stilrent mode från Filippa K till kraftigt nedsatta priser hos Lounge by Zalando

Välkommen till vår Filippa K-outlet! Här hittar du en bred katalog från det svenska modemärkets välsittande och minimalistiska plagg. Företaget representerar skandinavisk, elegant design i ordets rätta bemärkelse och som medlem i vår kundklubb, får du exklusiv tillgång till vår outlet med Filippa K-plagg.

filippa_k_outlet_2_CM

Missa aldrig ett exklusivt erbjudande från vår Filippa K outlet online

Många förknippar Filippa K med tidlösa basplagg, i kombination med moderna, skulpturala linjer. I deras sortiment hittar du välskräddade kavajer, eleganta och stilrena byxplagg samt löst sittande klänningar och kjolar.

Herrkollektionerna utstrålar även de elegant tidlöshet, vilket gör det mycket lätt att välja ut en modern, men samtidigt klassisk look.

Passform och kvalitet är honnörsorden i all klädproduktion från företaget. Du hittar funktionella t-shirts med bekväm passform. Här finns även snygga, vita skjortor som passar lika bra i styrelserummet som på fritidsaktiviteterna.

I vår designer outlet, får du tillgång till deras omtyckta plagg, allt till rabatterade priser som är svårslagna.

Stilrena damplagg för representation och fritidsaktiviteter

Många förknippar säkert det svenska varumärket med den självständiga karriärkvinnan och nog sammanfattar det också vad Filippa K vill återkomma med sina damkollektioner. Kläderna passar alla som alltid vill ha en stilren och elegant look på jobbet, likväl som på fritiden. Deras utbud av kavajer och stilrena basplagg är stort och det är inte svårt att hitta en modell som passar för ett specifikt tillfälle.

Men de är heller inte rädda att ta ut svängarna inom ramen för det moderna och stilrena. Ett typiskt exempel på det, är deras blazers. Bland dem kan du hitta plagg som kombinerar konservativt kritstrecksrandig med ett snitt som snarare för tankarna till en smokingkavaj eller något annat festplagg. Att på det här sättet lyckas balansera kontrasterna på ett elegant sätt, är definitivt en av företagets stora styrkor och har varit en av anledningarna till deras framgång.

Men företaget designar också kläder för lata lördagar hemmavid, eller för träningspass i dans- eller yogastudion. På senare år har kollektionerna med mjuka träningskläder, rönt stor uppmärksamhet. Samtidigt som de är anpassade för fysisk aktivitet och svettigt träning, lyckas de ändå behålla elegansen och den stilrena looken. Det här är perfekt för den som vill ta med varumärkets modernistiska stil ända in i träningslokalen.

filippa_k_outlet_3_CM

Herrplagg som sätter stilen säsong efter säsong

Utbudet handlar i mångt och mycket om jämställdhet. Det finns inte en extrem skillnad mellan kollektionerna, utan här anses både kvinnor och män ha rätt att klä sig enkelt och stilrent. Den neutrala utformningen på plaggen, gör att de passar olika åldersgrupper och stilriktningar.

Modemärkets herrtröjor är en populär kategori där utbudet är stort. Du kan välja mellan tunnare bomullströjor som andas och håller dig sval. Här finns också stickade tröjor i värmande ull samt bekväma cardigans, vilka kan kombineras med t-shirts och skjortor. Kunden hittar definitivt plagg för alla tillfällen och inte minst för varje väderlek. I vår exklusiva kundklubb online finns ett brett utbud av plaggen, ibland med upp till 75%* rea.

Kappor och rockar som utstrålar pondus och sofistikerad smak

Vi vill också passa på att slå ett slag för deras ytterplagg. Här har de en tämligen unik hållning i jämförelse med många modeföretag. De designar nämligen med utgångspunkten att kappor och rockar ska hålla både kvalitetsmässigt och modemässigt, flera säsonger i rad. När du köper en av deras exklusiva ullkappor, är det med vetskapen om att det här är en investering som du kommer att känna dig bekväm i, många år framöver. Jackorna kan visserligen ändras i snittet en aning i och med att nya kollektioner presenteras. Men grunden är alltid densamma. För dig som vill förhöja utseendet på ett högkvalitativt ytterplagg, kan vi rekommendera deras accessoarer. Kashmirhalsdukar och enkla, stickade sotarmössor, kompletterar plaggen med samma minimalistiska kvalitet som kläderna i sig utstrålar.

Älskar du skandinavisk design från Filippa K och andra modemärken som representerar den här kategorin kläder? Hos oss på Lounge by Zalando online, har vi en stor katalog med plagg som är tidlösa och som utstrålar all den stil och elegans som många strävar efter.

Om du registrerar dig i vår privata medlemsklubb, får du dessutom allt detta till kraftigt rabatterade priser. Du får även personliga tips, speciellt utvalda för dig, direkt till din inkorg.