Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

By Malene Birger på rea

Välj stil med By Malene Birger - Stilrent och elegant mode för den moderna kvinnan som älskar att uttrycka sin personliga stil. Utforska vårt sortiment idag!

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(91)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Modernt bohemiskt mode från By Malene Birger för vardag och fest

År 2003 skapades By Malene Birger av den danska modedesignern Malene Birger. Märket beskrivs som modern bohemstil och har inspirerats av skandinavisk minimalism. Kläderna kommer alltid i lyxiga tyger och med annorlunda detaljer. Bli medlem hos förmånsklubben Lounge by Zalando så att du bland annat kan ta del av by Malene Birgers fantastiska kläder, skor samt accessoarer till rabatterade priser.

bymalenebirger_outlet_2_CM

Skaffa By Malene Birger på rea för en tidlös garderob

Tack vare By Malene Birgers höga kvalitet på de lyxiga tygerna är kläderna en investering för din garderob då du kan ha kläderna många år framåt om du följer tvättanvisningarna noga. By Malene Birgers klänningar kommer oftast i en längre modell, antingen som maxi eller midiklänning.

Förutom längre modeller kännetecknas By Malene Birgers klänningar av sina lyxiga tyger, allt från äkta läder, bomull och linne till viskos. Oavsett om du gillar mer minimalistisk design eller en design med uttänkta och annorlunda detaljer är en klänning från By Malene Birger alltid det perfekta valet för en tidlös garderob. Det danska designarvet märks tydligt i de stilrena kollektionerna.

Matcha din outfit med väskor från By Malene Birger till outletpriser

Något som alltid passar till alla stilar är någon av alla fina By Malene Birger-väskor. En väska som kommit att bli extra populär är By Malene Birger Loenna. By Malene Birger Loenna kommer i signaturmönstret och är en exklusiv väska med avtagbar rem i tyg. Detta gör det möjligt för dig att antingen bära den över kroppen eller axeln men även att hålla den i det lilla handtaget. Väskan har ett stort fack på insidan med plats för kort och ett litet fack på baksidan så att du enkelt kan få tag på nycklarna eller mobilen. Förutom den mindre väskan finns även större som passar bättre om du ska ut på äventyr för dagen eller resa bort över helgen.

bymalenebirger_outlet_3_CM

Hitta din stil med By Malene Birger accessoarer

Förutom kläder, skor och väskor har By Malene Birger även ett fint sortiment av halsdukar. Beroende på säsong kommer By Malene Birgers halsdukar i olika material som ull, silke eller kashmir. Då halsdukarna många gånger är lite större går de även bra att använda som en poncho till finklänningen. För att fullända din stil är smycken och ett par fräcka solglasögon säkra kort. Välj mellan sterling silver och guldpläterade smycken. Solglasögonen har alltid fräcka bågar så att du kan lyfta vilken outfit som helst.

Fin kvalitet från By Malene Birger på rea

När du köper By Malene Birger på rea kan du alltid förvänta dig hög kvalitet. Om du vill passa på att köpa By Malene Birgers kläder till ett reducerat pris kan du se vad Lounge by Zalando har att erbjuda. Du blir enkelt medlem på endast några minuter.

  • Medlemskap är helt gratis och du skapar konto med din e-postadress.
  • Få tillgång till By Malene Birger och många andra toppvarumärken.
  • Få upp till 75% rabatt jämfört med det rekommenderade detaljhandelspriset.
  • Få rätt till fria returer om du ångrar ditt köp.
  • Ta del av vårt exklusiva nyhetsbrev som tipsar om nya kampanjer.