Vi tillhör Zalando

Upp till -59%* på Lounge by Zalando

HUGO BOSS på rea

Hugo Boss för den stilmedvetne. Get ready för en exklusiv kollektion med tidlös elegans och oöverträffad kvalitet. Utforska nu!

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(69)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

HUGO BOSS: stilrena kläder

HUGO BOSS är det tyska lyxmärket som erbjuder allt från vardagliga till mer stilrena kläder och accessoarer. Självklart hittar du de klassiska kostymerna men även de populära huvtröjorna, för att endast nämna några. Hos Lounge by Zalando hittar du ibland kläder från det välkända märket med rabatt.

hugo_boss_outlet_2_CM

HUGO BOSS på rea för en lyxigare vardag

Det var inte länge sedan HUGO BOSS mest var känd för lyxiga kostymer och goda parfymer. Idag erbjuder BOSS en lyxigare vardag med inte bara kostymer utan även mer vardagliga plagg, så som huvtröjor, jeans, t-shirtar och mycket mer. En HUGO BOSS t-shirt kan du enkelt matcha med dina favoritjeans och kofta och skapa den där känslan av en moderiktig vardag. Kläderna erbjuds idag för hela familjen, från stor till liten och lyfter vilken outfit som helst.   Om du vill minska ditt ekologiska fotavtryck ytterligare kan du glädjas åt att det finns vissa plagg som är skapade från återvunnet eller mer naturvänligt material. Bland annat kommer de flesta bomullsplaggen från ekologisk bomull vilket innebär minskat utsläpp. Lädret som används är en biprodukt från djur som används inom matindustrin. Förutom miljövänliga kläder försöker HUGO BOSS även återanvända förpackningarna för transport till största möjliga utsträckning. För att HUGO BOSS outlet ska skilja sig från andra märken hittar du oftast den kända BOSS-loggan någonstans på kläderna eller accessoarerna som oftast består av texten BOSS i stora bokstäver samt HUGO BOSS nedanför men i mindre storlek.

hugo_boss_outlet_3_CM

HUGO BOSS outlet gör dig till chef över ditt liv

BOSS är märket som vill att du ska kunna känna att du kan vara din egen chef. Du hittar de mer klassiska kostymerna för både män och kvinnor men även för de minsta i familjen. Oftast kommer kavajen och kostymbyxorna separat så du enkelt kan välja och mixa bland de olika färgerna och mönstren för att skapa just din unika kostym. Om du dock inte vill matcha dina kostymbyxor och kavaj går det bra att skapa din egen stil och matcha med till exempel en häftig t-shirt, blus eller ett linne. Kavajen kan du enkelt matcha med ett par enklare jeans, shorts, kjol eller klänning beroende på vad du känner för. Då HUGO BOSS outlet vill att du ska vara din egen BOSS är det kul om du mixar och matchar de olika plaggen själv, för att skapa den där unika looken som bara du kan.

Kostymperson eller inte – HUGO BOSS är för alla

Om du inte är en kostymperson kan du glädjas åt att det finns så mycket mer att välja mellan från BOSS. Du hittar bland annat lite enklare t-shirtar och linnen med loggan BOSS eller HUGO, men även enfärgade plagg utan den stora loggan samt de med spännande och kreativa tryck. När det är lite kyligare ute kan du slänga på dig någon av de stickade tröjorna eller kanske en jacka och matcha med ett par jeans. Hos Lounge by Zalando har du ibland turen att hitta kläder och accessoarer från BOSS på rea med upp till 75%* rabatt. Du är bara ett steg från att fördjupa dig i hela kollektionen med exklusiva rabatter.