Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

Sloggi på rea

Sloggi slog igenom med sina bomullsunderkläder. Målet är att alla ska kunna röra sig bekvämt. Underkläderna är skapade för att ge dig bästa bekvämligheten under hela dagen tack vare det stretchiga och bekväma materialet. Köp ett par och testa själv!

Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Sloggi för en lättare dag

Sloggi är underkläderna som knappt känns och som uppskattas av många världen över. Om du älskar att bära åtsittande kläder men inte vill att underkläderna ska synas så är detta märket för dig. Förutom underkläder för herr och dam finns även baddräkter, bikinis och badbyxor, men även leggings och andra plagg.

sloggi outlet 2 CM

Sloggi sätter bekvämligheten och stilen

Oavsett om du letar efter Sloggis trosor eller kalsonger kan du förvänta dig att hitta sköna men stilrena underkläder i bomull, spandex och mikrofiber som är anpassade för de aktiviteter du kan tänkas göra under dagens gång. Sloggi Zero Feel är en kollektion där underkläderna är skapade för att inte kännas. Tanken är att underkläderna ska vara så pass bekväma att det inte känns som du har underkläder på dig samtidigt som de håller stilen. Underkläderna kommer oftast i mer neutrala färger så att du enkelt kan bära dem under dina favoritplagg utan att de syns. Dessutom är det enklare att matcha underkläder när du endast har få färger att välja mellan.

Sloggis BH:ar finns i olika varianter från bralette, BH utan byglar, push-up-BH och bygel-BH. De olika varianterna är skapade för att passa alla då vi alla har olika anledningar till varför vi bär en BH. Vissa föredrar att använda en BH som ett linne, därför har du mer valmöjligheter när det kommer till färg när du väljer en BH. Matcha gärna din BH tillsammans med dina leggings eller yogabyxor.

sloggi outlet 3 CM

Sloggis underkläder ger en sömlös silhuett

Underkläderna i den sömlösa kollektionen är tillverkade för att inte synas när du bär tightare kläder. Dessutom har de förstått hur viktigt det är att du bär underkläder som är bekväma och de är därför skapade i ett stretchigt material som gör att materialet inte gräver sig in i huden när du rör dig. Kollektionen Ever Airy är kalsonger som andas och är tillverkade i certifierad bomullsrik mesh som ger mjukhet och lätthet samtidigt som din hud andas.

Förutom underkläder för herr och dam finns även sköna och stilrena badkläder som passar utmärkt på stranden, på spa eller i poolen. Du hittar allt från bikiniöverdelar, bikinitrosor och baddräkter till badbyxor i kortare samt längre modeller. Dessutom hittar du menstrosor som hjälper dig att hålla dig torr och fräsch i upp till 8 timmar och som går bra att tvätta i tvättmaskin.

Sloggi på rea hos Lounge by Zalando

Oavsett om du letar efter Sloggis trosor på rea, kalsonger eller en BH har du möjlighet att hitta det på Lounge by Zalando med upp till 75% rabatt jämfört med det rekommenderade detaljhandelpriset. Att bli medlem hos Lounge by Zalando är snabbt, enkelt och framförallt kostnadsfritt. Förutom tillgång till grymma rabatter har du även fria returer samt dagliga erbjudanden. Lounge by Zalando har mer än 2 500 märken att välja mellan.

Underkläderna är skapade för att hålla i flera år framöver. Med Lounge by Zalandos rea kan du passa på att spara pengar samtidigt som du köper bekväma underkläder som passar till det mesta. Köp gärna underkläder som du kan matcha på ditt eget sätt för att skapa en mer personlig stil.