Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

Reebok på rea

Reebok, din stilpartner för en aktiv livsstil. Upptäck vårt sortiment av innovativa träningskläder och skor som tar dig från gymmet till gatan med stil och komfort. Hitta din perfekta passform och låt Reebok bli din följeslagare på vägen mot dina mål.

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(69)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Med Reebok är det enkelt att maxa träningen

Oavsett om du är sugen på att ge dig ut och springa i skogen eller ska iväg och träna på gymmet har Reebok de kläder och utrustning som du behöver. Och träningsupplevelsen känns ännu bättre om du vet att du fyndade kläderna hos Lounge by Zalando. Du kan enkelt bli medlem i vår outlet och få tillgång till exklusiva erbjudanden.

reebok_outlet_2_CM

Skapa en träningsgarderob med Reebok för en aktiv livsstil

Träningen blir både mer bekväm och effektiv om du har bra kläder och skor. Reebok är experter på att ta fram sportutrustning och träningsplagg som har precis den funktionalitet du behöver för att nå dina mål. När du stretchar eller tränar pilates kan du satsa på sköna plagg som följer dig i varje rörelse. Med ett par leggings som känns som en del av dig blir det lättare att gå ner i spagat eller göra nedåtgående hund. Och på damavdelningen finns det riktigt bekväma sport-BH:ar med en omslutande design som ändå gör att du kan röra dig fritt.

Om du i stället föredrar intensivare träning finns det även plagg som lämpar sig för HIIT-pass, löpning och dans. Med svettavvisande material kan du hålla dig torr och träna länge utan att känna dig alltför fuktig. Ett tips är att välja ett linne med stora armhål, vilket både ger dig en snygg look och naturlig ventilation när du tränar.

Förutom kläder så har Reebok även träningsskor och löparskor. Det är viktigt att anpassa skorna efter aktiviteten. Om du till exempel löptränar behöver du mycket dämpning och skor som ger bra studs. Motsatsen gäller om du tränar styrkelyftning. Då är det viktigt att du har platta skor så att du står stadigt på golvet när du lyfter.

reebok_outlet_3_CM

Upptäck Reebok på rea och sätt nya träningsmål

En sak som skiljer Reebok från de andra stora sportmärkena är att de är mycket mer inriktade på träning och motion. I stället för att, som andra liknande märken ofta gör, ha massor av olika fotbollsskor och sportutrustning lägger de fokus på den träning som du väver in i vardagen. Löprundan innan jobbet, gymträningen på lunchen, danspasset på kvällen. Deras kläder och skor är anpassade efter vardagsmotionärer och träningsentusiaster som helt enkelt vill röra på sig och må bra.

Dessutom är kollektionerna fulla av plagg som fungerar lika bra under träningspasset som när du ska gå till affären eller ta med hunden på kvällsrundan. Kolla gärna in ett par bekväma walking-skor för att förebygga värk i fötter, knän och ländrygg när du går långt. Det här sköna träningsmärket har till och med underkläder, så att du kan känna dig bekväm från topp till tå.

Lounge by Zalando gör shoppingen till ett äventyr

När du behöver lite guldkant på tillvaron finns Lounge by Zalando där för att överraska. Du blir enkelt medlem med din e-postadress och får sedan tillgång till alla våra härliga, tillfälliga kampanjer.

Om du gillar rea är det här något du inte får missa. Vår outlet fylls hela tiden på, och du kan fynda produkter från mer än 2 500 populära varumärken till hela familjen. Shoppa varor du älskar och få upp till 75% rabatt jämfört med det rekommenderade cirkapriset. Som om det inte var nog bjuder vi även på fria returer, och du har öppet köp i upp till 31 dagar så att du kan prova dina plagg hemma och skicka tillbaka det som inte passar.