Vi tillhör Zalando

Nya erbjudanden varje dag på Lounge by Zalando

Kari Traa på rea

Kari Traa - Stil som roar! Utforska vårt sortiment av trendig och funktionell kläder för alla äventyr. Visa upp din unika stil med Kari Traa idag.

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(69)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Kari traa från mössor till sportkollektioner

Kari Traa är den norska grundaren till märket vid samma namn som kanske mest är känd för sina tre olympiska medaljer i skidåkning. Kari Traa är sedan 2006 ett internationellt märke och är idag ett snabbt växande sportmärkena i Europa. Det började med att Kari Traa stickade och virkade sina egna färgglada mössor då skidkläder och accessoarer mest tillverkades för män. Ibland hittar du Kari Traa underställ ull men även jackor och andra sportkläder hos den exklusiva online outlet Lounge by Zalando som erbjuder flera olika förmånsrabatter.

karitraa_outlet_2_CM

Kari Traa ullunderställ för kalla vintrar

Att Kari Traa inspierarats av hennes norska traditioner, hårda väderförhållanden samt norsk design reflekteras i hennes kläder. Kanske känner du igen Rose wool underwear som är ett Kari Traa underställ tillverkat i ull med ett specifikt mönster inspirerat av en tapet från familjehemmet som kommit att bli omtyckt bland de flesta kvinnor i backen. Kari Traa ullunderställ på rea går bra att använda som ett mysigt lounge set eller som ett baslager under dina kläder när kylan står på.    Då understället främst var skapat för skidbacken kan du med fördel bära det under en långärmad tröja, tights, hoodie och en Kari Traa jacka. Jackan kommer i flera olika modeller, längre parkas men även kortare jackor som blockerar vinden. Kari Traa outlet utbud kommer oftast i färg och du har därför möjlighet att mixa och matcha plaggen precis som du vill.

Kari Traa skor för alla säsonger

Från att ha vuxit upp i Norge vet Kari Traa hur viktigt det är att ha tillgång till varma kläder men även varma och vattentäta skor. När du väljer skor hittar du allt från lättare kängor till ordentliga vinterstövlar som skyddar dina fötter från kyligt väder. Självklart kan du även förvänta dig ett par skor med rejält grepp även när det är halt på vägarna.    För sommarhalvåret erbjuds häftiga Kari Traa sandaler som är lätta att slänga på så att du aldrig behöver missa något. För hösten och våren finns snygga Kari Traa sneakers som du med fördel kan använda både till vardagens alla äventyr såväl som på dina sportaktiviteter. Förutom skor är Kari Traa accessoarer även en viktig detalj för äventyren. Packa veckans eller helgens äventyr i en större sportväska eller ta med dina dyrbarheter i en snygg magväska.

karitraa_outlet_3_CM

Vandra i Kari Traa outlet kläder

Om du inte har möjlighet att åka skidor kan en vandringstur alltid vara trevligt. Kari Traa erbjuder vandringskläder som ger rörlighet samtidigt som tyget är snabbtorkande och ger skydd från solen på upp till 40 SPF. Om du vill kunna ta med värdesaker är vandringsbyxorna att föredra över tightsen då de kommer med härliga fickor. Matcha gärna byxorna med en snygg t-shirt och hoodie. För en extra bekväm känsla kan du även satsa på sköna Kari Traa underkläder, från sportbh till trosor.

Rea på Kari Traa hos Lounge by Zalando

Du kan enkelt och helt gratis bli medlem hos Lounge by Zalando på endast ett par minuter. Förutom gratis medlemskap kan du ta del av följande medlemsförmåner:

  • Upp till 75% rabatt jämfört med det rekommenderade detaljhandelspriset
  • Mängder av toppvarumärken, bland annat Kari Traa
  • Fria returer om du skulle ångra ditt köp 
  • Nyhetsbrev som meddelar när nya rabatter finns tillgängliga