Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

Salomon på rea

Salomon - för stilmedvetna och äventyrliga. Utforska vårt sortiment av trendiga kläder och accessoarer för en aktiv livsstil. Ta steget och ge dig ut på äventyr med Salomon!

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(83)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Sportfavoriter från vår Salomon-rea

Om du är på jakt efter snygga och trendiga kläder för alla typer av sporter har du hittat helt rätt. Salomon är varumärket som alltid levererar sportiga outfits för alla sorters tillfällen – inomhus som utomhus, i plus- eller minusgrader. Från vår Salomon-rea kan du hitta det senaste sportmodet för allt från alpin- och bergssporter till löpning och cykling som garanterar att du alltid känner dig bekväm och praktiskt klädd. Ta en titta på Lounge by Zalando redan idag för att själv upptäcka alla fördelarna.

salomon_outlet_2_CM

Funktionellt sportmode från Salomon

Märket som grundades redan 1947 av skidåkningsfantasten Francois Salomon har sedan starten varit en storfavorit för den som är på jakt efter den senaste tekniken och de bästa materialen för att förbättra sina prestationer. Missa inte chansen att själv upptäcka de senaste nyheterna från vår outlet.

Att vara rätt klädd när du utövar din favoritsport kan ta både upplevelsen och din prestation till en till en ny nivå. Salomon vet hur viktigt detta är, och med en outfit från varumärket kan du alltid vara säker på att du får maximal komfort och funktionalitet i ett trendigt paket. Ta chansen att gå med i Lounge by Zalando redan idag för att ta del av de senaste erbjudandena från varumärket i vår exklusiva shoppingklubb. Från vår stora rea kan du klicka hem alla dina favoritmärken med fantastiska rabatter på upp till 75%*.

I vårt stora sortiment från Salomon hittar du det allt du behöver i klädes- och skoväg för sportiga aktiviteter. Oavsett om du behöver ett par nya leggings för löprundan eller cykelturen, eller ny utrustning inför maratonloppet kan du klicka hem det från vår rea. Här hittar du även funktionella kläder för traillöpning – med allt från specialskor och kläder till löparryggsäckar och bälten. Från vår outlet kommer du garanterat kunna hitta dina nya sportkläder som är lika snygga som användbara till nedsatta priser från Lounge by Zalando.

salomon_outlet_3_CM

Oslagbart sportmode från vår Salomon-outlet

I vår Salomon-outlet hittar du allt du kan önska dig som hör både vinter- och sommarsporter till. Här finns allt för vanlig utförsåkning, längdskidåkning och snowboardåkning – så som fodrade byxor, underställ och täckjackor – men även shorts och tunna överdelar för sportiga aktivitet i varmare klimat. Oavsett vilket kan du vara säker på att du alltid är rätt klädd, oavsett temperatur och aktivitet.

Upptäck det stora utbudet med sportkläder från Salomon i vår outlet som noggrant tagits fram enligt den senaste tekniken för maximal funktionalitet. Om du också är på jakt efter sportmode av högsta kvalitet, både gällande design och hållbarhet får du inte missa att klicka in på Lounge by Zalandos rea och själv upptäcka det breda utbudet.

Sportkläder för alla från vår outlet

Salomons utbud är en produkt av många års kunskap och erfarenhet, och du kan alltid räkna med att varumärket levererar fullt ut. Om det dessutom är viktigt för dig att dina sportkläder är framtagna med hållbara metoder kan du enkelt sortera efter vattensparande produktion, minskade utsläpp och återanvända material.Efter mer än 70 år i branschen har Salomon blivit synonymt med pålitliga sportkläder, och med sina skor och träningsoutfits i tåliga material kan du vara säker på att plagg från Salomon kommer hålla år efter år, både gällande design och stil.

Klicka in på Lounge by Zalando redan idag för att ta en titt på det senaste sportmodet inom alpint, cykling, bergssporter och mycket mer. Här hittar du alla sportplagg och accessoarer du kan tänka dig för både henne, honom och barnen.

Upptäck rean på Lounge by Zalando

Ta chansen att gå med i Lounge by Zalando redan idag för att alltid vara en av de första att ta del av de senaste nyheterna från både Salomon och alla dina andra favoritvarumärken. Som medlem i vår shoppingklubb får du nyhetsbrev med erbjudande utifrån dina favoritdesigners och din egen personliga stil. Tack vare detta kommer du aldrig mer behöva oroa dig för att missa topperbjudande på dina modefavoriter!