Vi tillhör Zalando

Nya erbjudanden varje dag på Lounge by Zalando

Sandqvist på rea

Sandqvist erbjuder stilfulla och hållbara väskor och accessoarer för en modern livsstil. Upptäck vårt sortiment av trendiga väskor och accessoarer som kombinerar tidlös design med hållbarhet. Utforska nu och hitta din perfekta stil.

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(74)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Väskor med exceptionell kvalitet och funktion från Sandqvist till outletpriser

Lounge by Zalando erbjuder sina medlemmar Sandqvists exklusiva väskor till kraftigt rabatterade priser. I utbudet hittar du väskor och accessoarer för både sport och fritid - alla med varumärkets stilrena design och optimala funktion. Registrera dig redan idag och ta del av vårt outlet-sortiment med rabatter på upp till 75%* av originalpriset.

Väskor för cityliv och friluftsäventyr på rea hos Lounge by Zalando

Det svenska varumärket Sandqvist har som få andra företag lyckas skapa en trendig och stilren skandinavisk design, i kombination med funktion. Deras sätt att föra samman minimalistiska uttryck med både urbanitet och friluftsliv, har fått ett enormt genomslag runt om i Europa. Sandqvists väskor och accessoarer ses därför idag bäras av den citychica karriärkvinnan, likväl som av den som vandrar i fjällen eller lever för träning.

Trots att funktionen är optimal och exceptionellt genomtänkt, har varumärket inte gjort några avkall på designen. Även den mest kräsna modekonnässören hittar en väska att tilltalas av i de unika kollektionerna. Signaturmodellerna har varit med ända sedan starten och när de lanserades blev de snabbt kända som de ultimata streetwear-väskorna, vilka dessutom kunde tas med på fjällvandringen eller fisketuren. Men kreativiteten hos företagets formgivare stannar inte där.

sandqvist_outlet_2_CM

I utbudet finns också eleganta kuvertväskor i högkvalitativt, garvat läder, perfekta att kombinera med aftonklänningar och festklädsel för en fulländad stil. Här hittas även olika väskmodeller som underlättar i vardagen för den upptagna, urbana storstadsbon och det finns både portföljer och cykelväskor att välja bland i kollektionerna. Jordnära färgskalor med naturen som inspiration, är ständigt närvarande. Paletter som mossgrön, djupblå och svart är ofta återkommande. Ett annat signum är förstås den enkla och stilrena logotypen, vilken numera syns i många trendiga stadsdelar i våra europeiska storstäder. I vår outlet kan du dessutom fynda dem på rea.

Sandqvist: ett företag med hållbarhet och miljöansvar i fokus

Inspirationen i designen härrör som tidigare nämndes ofta från det skandinaviska landskapet, i färgskala och design. Det är därför inte svårt att förstå att företaget har ett utarbetat miljötänk i all sin produktion. Att minska sitt avtryck beträffande utsläpp och påfrestningar för miljön, är en självklarhet för dem och en stor del av av materialen är ekologiskt producerade. Allt för att minimera avtrycket på natur och miljö. Vi är givetvis därför väldigt stolta att ha dem med i vår outlet.

Praktiska väskor för den urbana livsstilen

Sandqvists stilrena och funktionella ryggsäckar i mindre storlek, har verkligen blivit ett attribut för många trendkänsliga storstadsbor som samtidigt prioriterar funktion och kvalitet. Det omisskännliga, skandinaviska uttrycket med den androgyna, stilrena designen, genomsyrar alla väskor för vardagsbruk. Likväl innehåller de många fack och fickor invändigt och det är inte svårt att organisera allt som är jobbrelaterat i dem. Här finns plats för både laptop och anteckningsblock och annat som du behöver ha med dig när du är på språng. Ryggsäckarna och portföljerna är helt enkelt perfekta för den moderna människan som inte bara jobbar på ett kontor mellan nio och fem, utan som har en flexibel livsstil där arbete och affärsmöten lika gärna kan ske på en restaurang eller hos tillfälliga samarbetspartners.

sandqvist_outlet_3_CM

Ryggsäckar perfekta för fjällvandring och klättring

Vi ska förstås inte heller glömma att varumärket också lägger stort fokus på optimalt designade ryggsäckar för vandring eller annan typ av friluftsliv. Ryggsäckarna är precis lika snygga som cityväskorna, men består av ännu mer ergonomiska lösningar och funktionella detaljer. Givetvis är de också lätta i vikt. Varumärket har samarbetat med flera stora företag som exempelvis Volvo, Polaroid och sportfiskeföretaget Podsol. Resultatet har blivit flera produkter som återspeglar behovet hos Sandqvists frihetsälskande kundkrets. Överlägsen kvalitet bidrar till en frihet som gör vardagen lättare, samtidigt som produkterna står för stil och elegans, helt enkelt!

Weekendväskor som även är perfekta för gymmet

I kategorin gym- och weekendväskor visar företaget att de verkligen lever upp till sina ambitioner att kombinera snygg design med optimal användning. På insidan finns det gott om fack för nycklar, mobil och andra smågrejer. Facken stängs med dragkedja för att du ska vara säker på var du har dem. På utsidan av väskan finns även där praktiska fickor som stängs med magnetknappar. Handtag och bärfunktion är förstås även det väldigt viktigt för den här typen av väskor. De är därför alltid utrustade med både ergonomiska handtag och en justerbar axelrem som går att ta bort vid behov. Materialvalet i dessa väskor är oftast återvunnen polyester som även är behandlat med ett vattenavvisande material, vilket gör väskan funktionell i alla väder.

Sandqvist-rea: shoppa snygga väskor hos Lounge by Zalando

I vår exklusiva medlemsoutlet kan du fynda kläder, skor och accessoarer från en bred katalog av internationella kvalitetsmärken. Du registrerar dig enkelt här på sidan och får sedan personliga erbjudanden och modetips, direkt till din inkorg. Alltid till generösa rea-priser.