Vi tillhör Zalando

Nya erbjudanden varje dag på Lounge by Zalando

Björn Borg på rea

Björn Borg - stil och prestanda i en perfekt kombination. Upptäck vårt sortiment av trendiga kläder och accessoarer för en aktiv livsstil. Shoppa nu och hitta din perfekta stil.

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(74)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Björn Borg på rea hos Lounge by Zalando

Den avslappnat sportiga stilen som är otroligt het just nu går väldigt väl hand i hand med allt produkter från Björn Borg. Det svenska varumärket har varit med och inspirerat till dagens trender och fungerar därför bra både till vardags som till lite festligare tillfällen. Det allra bästa med att shoppa Björn Borg-produkter online på vår sale outlet är att ett plagg eller accessoar kan användas till många olika tillfällen.

bjornborg_outlet_2_CM

Sportigt streetmode när det är som bäst

Det bästa med produkter från Björn Borg är att de är otroligt moderiktigt samtidigt som plaggen är funktionella och bekväma. En annan faktor som gör just det här varumärket så perfekt för flera tillfällen är att de går att kombinera med en mängd olika accessoarer, beroende på vad du vill ha för stil för dagen. Du kan antingen förstärka den sportiga looken med ett par snygga sneakers och en sportväska, eller så kan du ha ett par träningstights tillsammans med en längre tunika på jobbet för att vara redo för en joggingtur innan middagen. Möjligheterna är oändliga, och det är nästan omöjligt att misslyckas med det här varumärket.

Det är viktigt med balans i livet, och det gäller såväl hälsan som garderoben. Oavsett om du precis har börjat komma igång med lite blygsam träning eller om du redan är en skicklig idrottare utgör basen hela grunden. Att ha tillgång till bra och väl funktionella träningskläder kan inte bara höja motivationen utan även prestandan under träningens gång. Att lyckas bli en bättre version av sig själv är en process, men vägen dit är alltid roligare om du känner att du ser bra ut under tiden!

Att hitta riktigt bra träningsplagg som dessutom även fungerar bra till vardags är en utmaning, men med produkter från Björn Borg blir den utmaningen lekande lätt! Att du dessutom hittar mängder av varor från flera olika kollektioner online i vår outlet sale gör det hela ännu lite bättre eftersom att det finns många kronor att spara genom att shoppa på rea.

bjornborg_outlet_3_CM

Funktionellt och hållbart

En annan faktor som gör att vi älskar Björn Borg är att de lägger otroligt mycket fokus och ansträngningar för att alla produkter ska lämna så lite miljöavtryck som möjligt, givetvis utan att det ska tummas på kvaliteten. Det här med hållbarthet är precis lika mycket på tapeten som den sportiga trenden just nu, och att det går att hitta produkter som kombinerar dessa två faktorer är fantastiskt.

Ett annat sätt att bidra till hållbarhet är att shoppa produkter på outlet sale online. Där hittar du produkter till riktigt bra priser som får ta ett steg tillbaka i den ordinarie shoppen. Här gömmer sig mängder av guldkorn som väntar på att bli upptäckta, så passa på att spana in utbudet för att inte missa några erbjudanden.

Tidlösa klassiker som fungerar till alla tillfällen

Det finns en del måsten i nästan allas garderob, och det är de typiska svarta träningstightsen. Det fina med just det basplagget är att de går precis lika bra att använda tillsammans med en skjortklänning och sandaler på jobbet eller med en snygg quiltad jacka en vårdag på stan - det går bara inte att göra fel!

Detsamma gäller för sneakers från Björn Borg. De finns i flera färger men gemensamt för samtliga är att de är både funktionella och stilrena, vilket gör att de passar utmärkt tillsammans med en enkel t-shirt och blå jeans som till ett par shorts under löprundan. Att det går att kombinera på det här sättet innebär att du kan ha dina produkter från varumärket under en hel dag, oavsett aktivitet. Det är att fånga upp det funktionella på högsta nivå! Att kunna fylla garderoben med basplagg av god kvalitet gör det väldigt enkelt att kombinera dagens stil för att passa både vardag och fest på ett smakfullt sätt. Ett par accessoarer kan göra enorm skillnad, vilket gör det enkelt för dig att variera stil utan att behöva ha med dig massor av ombyten och annat.

Gör dig själv en tjänst och kolla om vår outlet online för att hitta de bästa basplaggen till riktigt bra priser.