Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

Sneakers på rea

Sneakers i alla färger och stilar för att ge dig det ultimata uttrycket. Från klassiska vita Converse till trendiga Nike Air Max. Utforska nu och hitta din perfekta stil.

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(83)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Krispigt fräscha sneakers på rea som du kommer att älska

Sneakers är så mycket mer än skor – det är en livsstil. Just nu har vi sneakers för herr och dam, och det finns både sportiga modeller och mer sofistikerade. Uttryck din personliga stil och uppdatera din look. Som medlem i Lounge by Zalando Shopping Club får du exklusiva rabatter på premiumprodukter, till exempel sneakers från kända varumärken.

sneaker_outlet_2_CM

Upptäck vårt sortiment av billiga sneakers av hög kvalitet

Våra sneakers har sitt ursprung i sportens värld, och klassiska skor från basketen och tennisen är fortfarande populära, om än något uppdaterade. En modell som känns välbekant för många är den eleganta vita tennisskon, med praktiska perforeringar som släpper ut fukt. En sådan legendarisk sneaker funkar till det mesta, oavsett om du ska till jobbet eller på fest. För de dagar när du känner för något modernare kan en chunky sneaker med tjocka sulor passa bra. Välj själv om du vill ha en sko med eller utan skosnören. Om du ska gå långt eller springa i skorna kan du med fördel välja en modell med innovativ stötdämpning, till exempel med inbyggda luftkuddar under foten. 

Så hittar du den perfekta skon i vår sneakersoutlet

Även om många av våra sneakers på rea går att använda till flera olika typer av aktiviteter kan det ibland behövas särskilda skor för vissa tillfällen. Till exempel planerar du kanske att springa i skorna. Då behöver du ha ett par skor med bra stöd och stötdämpning. Det gäller även om du kommer promenera långt i dem, eller om du står upp hela dagarna på jobbet. Om du brukar vara ute när det är mörkt kan du leta efter sneakers med reflektiva detaljer som gör att du syns i trafiken. När du fyndar i vår sneakersoutlet rekommenderar vi att du köper den storlek du normalt har. Du ska kunna vicka på tårna, men de ska inte glappa eller skava när du går. Om du har svårt att välja mellan två storlekar när du provar skorna hemma är det bäst att ta den större storleken.

sneaker_outlet_3_CM

Sköna sneakers i praktiska material

När du väljer vilket material du vill ha dina sneakers i kan du såklart gå på känsla. Men det är bra att tänka på att olika material har olika egenskaper som gör att de känns annorlunda att ha på sig. Ett par sneakers i läder eller konstläder är tåliga mot regn när de är impregnerade, och är lätta att fräscha upp när de blir smutsiga. Skor i canvastyg är luftigare och passar bäst att bäras under sommarhalvåret när det är torrare och varmare. Och vill du svalka fötterna ytterligare kan meshpartier vara precis det som behövs för att låta luften flöda fritt. En del av våra sneakers på rea är tillverkade i hållbara material, till exempel polyester som görs av plast som annars hade hamnat i havet.

Fynda billiga sneakers och mode hos Lounge by Zalando

Lounge by Zalando är platsen för dig som älskar att fynda, men som samtidigt är noga med att köpa produkter av hög kvalitet. Vi brinner för skor och sneakers som har det där lilla extra, som är slitstarka och som knyter ihop din outfit. Vårt koncept är enkelt – här kan du handla från premiummärken med upp till 75%* rabatt. Vårt sortiment varierar beroende på vilka kampanjer som är aktuella, och det gör att det alltid finns något nytt att upptäcka. Skulle det vara så att något inte passar eller inte är som du har tänkt dig kan du enkelt skicka tillbaka varor inom 31 dagar efter leverans.