Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

Scarfs på rea

Uppdatera dina outfits med scarfs och halsdukar i fina material och vackra färger. Variera din look och upptäck nya sätt att knyta och bära dina sjalar. Hos oss får medlemmar ta del av exklusiva priser på mängder av accessoarer från kända varumärken.

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(62)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Shoppa tidlösa och trendiga scarfs online

Scarfs är de ultimata accessoarerna för kyliga dagar och när du vill förnya din look. Bli medlem hos oss på Lounge by Zalando och börja fynda exklusiva sjalar och halsdukar från över 2 500 kända varumärken. Välkommen in och ta del av dagliga rabatter på upp till 75% jämfört med det rekommenderade detaljhandelspriset.

scarves outlet 2 CM

Klä dig varmt och stilfullt med halsdukar för dam

När kylan börjar komma smygandes behöver nya plagg och accessoarer plockas fram och adderas till din look. Scarfs är de perfekta accessoarerna eftersom de tillför mycket till helheten samtidigt som de värmer både hals och nacke.

Om du bara vill ha en lätt värmande scarf kan du välja en lite tunnare scarf i ett fint material som siden eller bomull. En grovstickad halsduk med ullinslag kan däremot vara det rätta valet inför de riktigt kyliga höst- och vinterdagarna.

Om du inte redan har investerat i en eller flera scarfs så är det läge att passa på nu. Hos oss hittar du exklusiva märkesscarfs och halsdukar för dam som definitivt kommer ta din stil till nästa nivå.

scarves outlet 3 CM

Upptäck många sätt att bära halsdukar för herr

För män som vill känna sig moderiktiga och stiliga trots att det är kallt ute är halsdukar för herr det bästa valet av accessoar. Precis som med halsdukarna för dam finns herrhalsdukarna och barnhalsdukarna i många olika varianter och material. Det kan vara en god idé att investera både i en tunnstickad scarf och en extra värmande halsduk för att vara redo för alla väder.

Välj en neutral och jordnära ton om du vill satsa på en sofistikerad look, eller satsa på en färgglad scarf som piggar upp din höstiga outfit. Klassiska randiga och rutiga halsdukar är också bra alternativ att investera i då de aldrig går ur modet.

Det finns många sätt att använda scarfs på och om du bär din sjal runt halsen kan du knyta den på flera olika sätt för att variera din look. Tunna sjalar är även snygga att knyta runt håret som ett hårband. Ett annat trendigt sätt att använda scarfs är att bära dem som dekorationer på handväskan.

Utforska scarfs för dam till fyndpriser hos Lounge by Zalando

Lounge by Zalando är en exklusiv online outlet för dig som älskar att shoppa och fynda märkesvaror online. Vår stora rea med halsdukar och andra snygga plagg och accessoarer uppdateras dagligen med nya fräscha rabatter och erbjudanden på upp till 75%*, vilket betyder att du sparar en rejäl summa jämfört med att handla samma varor i butik till originalpris.

Att bli medlem är enkelt och helt gratis. Gå med idag och upptäck premiumvaror till nedsatta priser från över 2 500 välkända varumärken. Om du skulle ångra ditt köp så får du självklart fri retur.