Vi tillhör Zalando

Upp till -75%* på Lounge by Zalando

Ringar på rea

Heta ringar för alla tillfällen! Utforska vårt breda utbud av snygga och trendiga ringar som passar perfekt till varje tillfälle. Hitta din stil idag och ge din outfit det där extra piffet!

Gå med & upptäck

Dagliga erbjudanden med upp till 75%* rabatt

(62)
Vad Lounge by Zalando kan erbjuda dig
Våra förmåner

Upp till 75%* rabatt

Perfekt utseende, perfekt känsla. Unna dig själv. Det är du värd.

Vackra ringar för alla tillfällen 

Få smycken lyfter en outfit så mycket som en vacker ring. Ringen blir ett naturligt blickfång och kan signalera både stil och relationsstatus. Hos oss hos Lounge by Zalando hittar du ringar till outletpriser med upp till 75% rabatt jämfört med det rekommenderade butikspriset. I vårt digra sortimentet hittar du både ringar för dam, herr och barn.

rings_outlet_2_CM

Upptäck ringens klassiska historia

Traditionen att bära ringar går tillbaka till Romarrikets dagar. Där bars ringar som en bekräftelse på ett ingånget avtal. I takt med att folk hade kontakt med romarna spred sig ringanvändningen. Till Norden nådde ringen under den romerska järnåldern och idag är det en självklarhet att både män och kvinnor bär förlovnings- och vigselringar.

Fyll skåpet med både fest- och vardagsringar 

Ska du gå på fest är det ett utmärkt tillfälle att bära ringar. Du kan exempelvis matcha en vacker klänning eller kostym med blänkande och stilfulla ringar med mönster och juveler eller en ring i en utstickande färg. Vill du ha en mer avskalad ring väljer du istället en enfärgad guld- eller silverfärgad ring i. Det är också den typen av ring som passar bäst till vardags när du exempelvis ska gå till jobbet.

rings_outlet_3_CM

Ringar är något man aldrig kan få för många av så se till att du fyller på ditt förråd med ett brett utbud av ringar. Välj ringar som är olika till sin karaktär och som passar för olika tillfällen. Du bör exempelvis ha några vardagsringar och några festringar. När det kommer till ringar för barn finns många färgglada och härligt mönstrade ringar att välja emellan. Ett barn är ofta moget för att bära ringar när det själv börjar intressera sig för mamma eller pappas smycken. När det väl fått smak för att bära ring blir det en självklar accessoar för dem.

Ringar är en accessoar som är väldigt enkel att matcha med andra typer av plagg. Har du en neutral ring kan du i princip bära den i kombination med vilka plagg du vill. Väljer du en färgglad ring kan du istället välja att plocka upp ringens färg på något av de klädesplagg du bär och på så sätt få till en matchning.  

Köp dina ringar i vår online-outlet 

I vår online outlet hittar du alla de ringar du söker. Utbudet kan variera beroende på vilken kampanj som för stunden är aktiv. Tecknar du upp dig som medlem informeras du i god tid över vilka kampanjer som är på gång. När kampanjen sedan är igång kan du köpa ringar för upp till 75%* lägre priser än det rekommenderade cirka priset.  Ringarna kommer från både kända och mindre kända varumärken men har det gemensamt att de alla får din look att lyfta.

Hos oss hos Lounge by Zalando har du även alltid fria returer i upp till 31 dagar efter ditt köp. Det gör att du i lugn och ro kan prova om de beställda ringarna passar. Gör de inte det skickar du bara tillbaka dem helt utan förpliktelser. Smidigare än så kan det inte bli.